«Είναι εγκληματίες, θα έπρεπε να πάνε μέσα για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής»

… απεφάνθη ο Νίκος Καρβέλας

«Άκουσα κάπου αυτόν τον Άδωνι να λέει ότι νιώθει τον πόνο των γονέων. Έχει χάσει κάποιο παιδί; Ψεύτη» απεφάνθη ο Νίκος Καρβέλας όταν η Ναταλία Γερμανού (ALPHA) του ζήτησε να σχολιάσει την υπόθεση των Τεμπών. Ενώ σε άλλο σημείο κατηγόρησε για το δυστύχημα – αποκλειστικά, τον πρωθυπουργό και τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο σταθμάρχης είναι μια βίδα, σε ένα χαλασμένο μηχάνημα»!

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους, όπως μπόρεσε να το κάνει αυτός ο υπουργός ο Σπυρίδων-Άδωνις… γνωστός. Ρώτησα, έχει πεθάνει κανένα παιδί του; Τότε δεν μπορεί να μιλάει άρα λέει ψέματα και υποκρίνεται. Το να υποκρίνεσαι με την οδύνη του ανθρώπου και να φαίνεσαι τόσο πρόστυχα ψεύτης και υποκριτής θα έπρεπε να πατάσσεται πάρα πολύ άσχημα» ανέφερε ο Νίκος Καρβέλας και πρόσθεσε, «Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν και να υποφέρουν».

Και κατέληξε λέγοντας ότι η ευθύνη είναι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, «Αν έπρεπε να αποφανθώ ποιος πρέπει να πληρώσει, το λέει το Σύνταγμα, ο αρχηγός του Κράτους, ο υπεύθυνος για τους υπουργούς είναι ο πρωθυπουργός και ο αμέσως επόμενος (υπεύθυνος) είναι ο υπουργός Μεταφορών. Υπέγραψε τη σύμβαση 717 και δεν προειδοποίησαν τους πολίτες να μην μπαίνουν στα τρένα, γιατί είναι επικίνδυνα για τη σωματική τους ακεραιότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί, θα έπρεπε να παραπεμφθούν και να μπουν μέσα για πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί είναι οι εγκληματίες, πρέπει να πάνε όλοι μέσα».

Comments are closed.