«Ξέρεις κ. Φλωρίδη τι θα πει σεβασμός νεκρού»;

Οργή μητέρας που έχασε το παιδί της στα Τέμπη για τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης

Οργή ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη λέγοντας ότι «Αν η κυβέρνηση ήθελε τη συγκάλυψη θα πετούσε τα χώματα στη θάλασσα» αναφερόμενος στο δυστύχημα των Τεμπών! «Όλα τα υλικά που βρέθηκαν στον χώρο δυστυχήματος ήταν και παραμένουν στη διάθεση των πραγματογνωμόνων. Αν κάποιος ήθελε να τα εξαφανίσει, θα πήγαινε τα χώματα στη θάλασσα όχι δίπλα σε ιδιωτικό χώρο φυλασσόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης, προκαλώντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Ωστόσο μια μάνα εξέφρασε την οργή της για τις αθλιότητες του υπουργού Δικαιοσύνης αναφέροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Είμαι μάνα που ο γιος μου δολοφονήθηκε στο #Τεμπη_έγκλημα .ΑΠΑΙΤΩ να έχω και το νυχακι του παιδιού μου και όχι να είμαι ευχαριστημένη που δεν πετάξατε τα χώματα στην θάλασσα για να μην βρεθούν ποτέ (και εκεί θα τα έβρισκα) αλλά τα πετάξατε σε χωράφι ιδιώτη.

Ξέρεις κ.Φλωριδη τι θα πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ; Ξέρεις τι θα πει ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ; ΣΕΒΑΣΜΟΣ Αθλιε ΣΕΒΑΣΜΟΣ.#Τεμπη_Δικαίωση»

Comments are closed.