Στο θέατρο ο Τσίπρας με την Μπαζιάνα

 

Στο θέατρο βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα και επέλεξαν Το Τρένο στο Ρούφ, της Τατιάνας Λύγαρη, που παρουσιάζει τις «Κρυμμένες», ένα έργο για τις ζωές τριών διάσημων ζευγαριών της παγκόσμιας ιστορίας, του Σίγκμουντ Φρόυντ και της Μάρθας Φρόυντ, του Καρλ Μαρξ και της Τζένης Μαρξ, του Σωκράτη και της Ξανθίππης. Να σημειωθεί ότι το έργο των Yossefa Even-Shoshan και Dalia Shimko σκηνοθέτησε η Τατιάνα Λύγαρη και παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μάλιστα η ομάδα του θεάτρου έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Ολόθερμα συγχαρητήρια από τον πρ. πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τη συζυγό του κυρία Μπαζιάνα, τον πρ. υπουργό Κ. Γαβρόγλου και τη σύζυγό του κυρία Ελ. Σταμπόγλη δέχτηκαν η σκηνοθέτρια @Tatiana Ligari και οι ηθοποιοί της εξαιρετικής θεατρικής παράστασης “Κρυμμένες” που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στο ToTreno StoRouf κάθε Πα, Σα & Κυ μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Τρία διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας ιστορίας, Σίγκμουντ & Μάρθα Φρόυντ, Καρλ & Τζένη Μαρξ, Σωκράτης & Ξανθίππη.Τρεις σημαντικές γυναίκες αυτών των ζευγαριών που παρέμειναν κρυμμένες στη σκιά της δόξας των μεγαλοφυών συζύγων τους έρχονται στο προσκήνιο σε ένα έργο που αναδεικνύει το επίκαιρο ζήτημα των έμφυλων ανισοτήτων μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των Evelina Arapidi, @Elena Vakali @fanigem , @andreaskoutsourelis , Vasilis Panagiotidis και @Menelaos Chazarakis».

Comments are closed.