Στοχοποίηση της Μαλέσκου από Λιάγκα – Περρή

 

Έχει υπερβεί την κριτική που υφίστανται όλα τα δημόσια πρόσωπα από την εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα η στάση που επιδεικνύουν μαζί με τον Βαγγέλη Περρή απέναντι στην Ιωάννα Μαλέσκου… Κι αυτό διότι τείνει να γίνει εμμονή! Εκτός κι αν «πουλάει» όλη αυτή η ιστορία, και την επαναλαμβάνουν για ευνόητους λόγους!

Πάντως, κάθε λίγο και λιγάκι, είτε ο Γιώργος Λιάγκας είτε ο Βαγγέλης Περρής τα «χώνουν» στη Μαλέσκου… Και αναρωτιέται κανείς γιατί αυτή η εμμονή, και μάλιστα για ένα πρόσωπο που είναι εκτός τηλεόρασης; Βέβαια επιστρέφει… Και όπως φαίνεται δεν θα την αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Σήμερα, μετά από διάλειμμα δύο ημερών που δεν ανέφεραν τίποτα για Μαλέσκου (αν και κυκλοφόρησε ένα βίντεο με Περρή στο ταξί να τη σχολιάζει), την ξαναέπιασαν και την πετσόκοψαν!

Και τι δεν είπαν! «Η Ιωάννα ήρθε εδώ δύο χρόνια, σταμάτησε η εκπομπή της και είναι μια παρουσιάστρια που ουσιαστικά δεν έχει εκπομπή. Μετά από χρόνια γυρίζει πίσω η γυναίκα, αυτό της προτάθηκε. Δεν μπορεί να επιβάλει η κυρία Μαλέσκου αυτό που θα ήθελε. Της δόθηκε μια ευκαιρία και την αρπάζει για να ξαναμπεί στα πράγματα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για να προσθέσει, «Δεν νομίζω να της γίνονται και χίλιες προτάσεις κάθε χρόνο».

Comments are closed.