Τι να συζητήσουμε με τον κ. Κασσελάκη τα βαφτίσια μας;

Η σκωπτική απάντηση Ανδρουλάκη όταν ρωτήθηκε «Εάν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Εγώ βαφτίστηκα στο Αρκαλοχώρι και μόλις βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Το αγουρέλαιο “έφταιγε” για το χρώμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Τι να συζητήσουμε;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο την αναφορά Κασσελάκη για τη βάπτισή του σε συνέντευξη που παραχώρησε εχθές τα μεσάνυχτα στο KONTRA 24 και την Αναστασία Γιάμαλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άσκησε δριμύτατη κριτική στα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση, λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για κολυμβήθρες και ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού ενώ «σε λίγο θα πουλάει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου»!

Ενώ όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, «Εάν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη», ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε, «Τι να συζητήσουμε, για τα βαφτίσια μας;», σχολιάζοντας τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σταυρό που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα και πρόσθεσε σκωπτικά, «Εγώ βαφτίστηκα στο Αρκαλοχώρι και μόλις βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Το αγουρέλαιο “έφταιγε” για το χρώμα. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά κυρία Γιάμαλη; Να κάνουμε την αντιπολίτευση της κολυμπήθρας λέγοντας τέτοιες ανοησίες»;

Comments are closed.