Μπεκατώρου για Παπανώτα: Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την κίνηση που πρέπει

 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:
Ερωτηθείσα πώς αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική
Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Δεν πάει άλλο, τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όπου θέματα τα οποία απασχολούν όλους μας όπως το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της βίας, της δικαιοσύνης που πηγαίνει με πολύ βραδείς ρυθμούς, της ακρίβειας που δεν βγαίνει ο μήνας δεν βρίσκουν λύση.

Κληθείσα να σχολιάσει την υποψηφιότητα Παπανώτα
Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Θα απαντήσω στη δήλωση του κ. Παπανώτα ότι με απόλυτους αριθμούς ότι 238.476 γυναίκες κακοποιούνται σωματικά ή και σεξουαλικά από σύντροφο/ σύζυγο κατά τη διάρκεια του έτους. Δηλαδή 653 γυναίκες κάθε μέρα. Δεν φανταζόμαστε πράγματα έχει έρθει η ώρα που πρέπει να φροντίσουμε να παρθούνε λύσεις. Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις.
ΔΗΜ: Πρέπει να βγει από το ευρωψηφοδέλτιο;
Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Δεν μπορώ να το αποφασίσω εγώ όμως σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να μπορούν να σταθούν με γνώση, με το αίσθημα για το κοινό καλό και να μην στρουθοκαμηλίζουμε.
Ερωτηθείσα αν θα πάρει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα Παπανώτα
Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Είμαι ήδη σε επικοινωνία με τα συλλογικά όργανα του κόμματος και περιμένω μια απάντηση.

Comments are closed.