Ξεκίνησε ο Παπανώτας το χώσιμο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη

 

Δεν πρόλαβε να «καθαρογραφεί» η απόφαση Κασσελάκη να αποπέμψει τον Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ… Και ο παρουσιαστής πήρε σβάρνα τις εκπομπές και άρχισε να χώνει το κόμμα του μέχρι πριν λίγες ώρες, και τον πρόεδρο του! Αλλά όπως λέει και ο Κουτσούμπας, αυτοί είστε! Και ο Παπανώτας αυτός είναι, όπως αποδεικνύεται!

Βέβαια έχει κάθε λόγο να είναι χολωμένος ο Δημήτρης Παπανώτας, διότι για αυτό βγήκε το βίντεο με τις δηλώσεις του… Για να τον «φάνε»! Και τον «έφαγαν»! Δυστυχώς όμως, έτσι έχουμε αποφασίσει ότι παίζεται το πολιτικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Καμία δηλαδή συζήτηση για την ουσία των προβλημάτων και των λύσεων που επιβάλλονται. Για αυτό άλλωστε και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων γέμισαν με κάθε καρυδιάς καρύδι! Αρκεί το κάθε καρυδιάς καρύδι να έχει τη λάμψη του χαζοθεάματος που υπηρετεί η τηλεόραση!

Έτσι λοιπόν ο Παπανώτας πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι πήρε σβάρνα τα κανάλια και όπως λένε αυτοί που ξέρουν, στον χωρισμό φαίνεται ο χαρακτήρας… Άρχισε τα «μπινελίκια» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη! Βγήκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA – και παλιά μου τέχνη κόσκινο, άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά: «Είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη». Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε. Για τη Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα ο Δημήτρης Παπανώτας, είπε «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα», και πρόσθεσε ότι αυτό που είναι η βασική αρχή του #MeToo, είναι βγείτε και μιλήστε. Κατηγόρησε δε τη Σοφία Μπεκατώρου για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Ενώ τέλος μίλησε πάλι για “κοπτοραπτική” στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του και κλείνοντας άφησε ξανά αιχμές για τους συνυποψηφίους του «ελπίζω η ευρωπαϊκή Αριστερά να ασχοληθεί κάποια στιγμή με τα σοβαρά θέματα και οι συνυποψήφιοι να μην ανακαλύπτουν δηλώσεις».

Comments are closed.