“Επί Τόπου” στο OPEN: Οι influencers που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών

Βίντεο ντοκουμέντο που φανερώνει τις κινήσεις του δράστη της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Αύριο, Σάββατο στις 09:50 με τον Νάσο Γουμενίδη

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με αποκαλύψεις και πλούσια ρεπορτάζ που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Οι influencers που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, ένα βίντεο ντοκουμέντο που φανερώνει τις κινήσεις του δράστη της δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, αλλά και μια μεγάλη έρευνα για το κατά παραγγελίαν bullying σε παιδιά, για λίγα likes.

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 09:50, η εκπομπή παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το νέο τραγούδι έκπληξη που δημιούργησαν οι συνεργάτες του Βασίλη Καρρά εις μνήμην του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έχει όλες τις πληροφορίες και πλούσιο backstage υλικό.
Ακόμα, στο στόχαστρο των ελληνικών, αλλά και των ευρωπαϊκών διωκτικών αρχών έχουν μπει 25 influencers. Στην εκπομπή μιλάνε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Νέο βίντεο ντοκουμέντο παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης και το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» για την υπόθεση του άτυχου Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι. Για πρώτη φορά, βλέπουμε καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη και ακολουθούμε τη διαδρομή του.

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 09:50, βλέπουμε όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στο «JUST THE 2 OF US», ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από το backstage.
Ακόμα, η εκπομπή ασχολείται με την έκρηξη παραβατικότητας που παρατηρείται στους ανήλικους. Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως γίνεται κατά παραγγελία bullying για λίγα likes.
Στη συνέχεια, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» επιστρέφει στην υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, η δολοφονία της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο δολοφόνος της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε δύσκολη θέση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεσή του αλλά και με τη σχέση του με την κόρη του.
Τέλος, η εκπομπή παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο με τη συμπλοκή οδηγών στο κέντρο της Αθήνας, τους οποίους δεν κατάφερε να τους χωρίσει ούτε η Αστυνομία.

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Comments are closed.