Οι κότες, η φρεγάτα και ο Βερύκιος

 

Ο δημοσιογράφος σχολιάζει την αποπομπή Παπανώτα και το τέλος της συνεργασίας Μενεγάκη – MEGA [ΒΙΝΤΕΟ]

«Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Ο καθένας στο είδος του. Ο Δημήτρης ο Παπανώτας το είδος του δεν είναι η πολιτική», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινό Σουσου» (OPEN), και στη συνέχεια πρόσθεσε «Ο Δημητράκης, τόσο καλό παιδί, δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και του το έλεγα. Του έλεγα: παιδί μου, τι πας να ανακατευτείς; Μια χαρά περνάς, είσαι καλοζωισμένος, δεν ανακατεύτηκες ποτέ με την πολιτική ίντριγκα, θα σε φάνε οι κότες… και δυστυχώς τον έφαγαν πριν πέσει με τα πίτουρα στο κοτέτσι».

Τέλος σε άλλο σημείο ο Βερύκιος ανέφερε «Δεν τον ήθελαν τον Παπανώτα στο ψηφοδέλτιο. Η νέα προσπάθεια που κάνει ο Κασσελάκης ήθελε πιο φρέσκα, πιο νέα πρόσωπα».

Ο Δήμος Βερύκιος όμως μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη, «Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος, ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μία μπαρουτοκαπνισμένη φρεγάτα, που έχει κάνει αρκετά μίλια στον ωκεανό της ελληνικής τηλεόρασης» για να προσθέσει, «Η Ελένη υπήρξε μία καλοπληρωμένη σταρ, μία businesswoman που έκανε πάντα σκληρές διαπραγματεύσεις για το τηλεοπτικό και το εμπορικό της προϊόν, που έφερνε εισόδημα και στην ίδια και στο κανάλι».

Comments are closed.