Οι πανελίστες του copy paste

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Στο ελληνικό television μία επαγγελματική ομάδα κερδάει guys μου. Του πανελίστα του κλεφτοκοτά. Με πιο σύγχρονους και εκλεπτυσμένους όρους; Του πανελίστα του copy paste! Καλύτερο; Που σκρολάρει στα σάιτ, παν κάτω πιάνεται το δάχτυλο, λιμπίζεται, γουρλώνει το μάτι, τσιμπάει, αποστηθίζει και στη συνέχεια παπαγαλίζει στο tv-πόστο του για να θαμπώσει τους everyone! Σου λέει δεν θα κάνει understood κανείς πού το διάβασα! Κάποιοι μάλιστα είναι και τόσο μυθομανείς που δουλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Και τον παραμυθιάζουν στο τέλος, ότι μόνοι τους το σκέφτηκαν!

Τα σάιτ της μιντιακής σάχλας αναλαμβάνουν τη συνέχεια και σπεύδουν να τον αναπαράγουν (τον πανελίστα τον κλεφτοκοτά πάντα) λες και έχουν λάβει δελτίο Τύπου που πρέπει οπωσδήποτε με το σώβρακο να ανεβάσουν. Και κάπως έτσι γίνεται η δουλίτσα όλων! Και μποχίζει ο tv – βούρκος!

Last but not least στην αλυσίδα της μπούρδας και της μούφας, είναι τα στελέχη των channels. Που τους ψωνίζουν! Δίνουν τα ωραία τους ευρουλάκια για να αγοράζουν τα κελεπούρια! Τους πανελίστες του copy paste! Επιχειρηματικά μυαλά όχι αστεία, κόβει το μάτι τους! Διαλέγουν από τη μαρκέτα ανθρώπους που ξημεροβραδιάζονται στα σάιτ και ξεπατικώνουν ό,τι τους γυαλίσει! Επαγγελματίες από το καλάθι, που στο tv βλαχο country μας όμως διαπρέπουν! Γιατί αυτοί είμαστε!

Τελευταία κρούσματα, πανελίστρια που θυμήθηκε να ασχοληθεί με ταραγμένη περσόνα επειδή απλά διάβασε ανάρτηση που την έκραζε και βγήκε την επομένη κόλαφος η κιουρία και να η ταραχή στα μιντιακά λασπόνερα… Και ο άλλος, που έγραψε για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που στους μεν πήγανε πανελίστες και στους δε presenters, κάπου λέει το άκουσε… Αντε καλέ πού; Μη μας σκας!

Comments are closed.