Η απάντηση Κασσελάκη στον Λιάγκα «Εάν θα καλέσει τον πρωθυπουργό στον γάμο του»

 

Αδιαμεσολάβητη επικοινωνία – όπως του αρέσει να λέει, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τους πολίτες, κάνοντας ένα Q&A (στο instagram), εξαιτίας της κακοκαιρίας που τον κρατάει στην Αστυπάλαια.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και του Γιώργου Λιάγκα, για το εάν θα καλούσε τον πρωθυπουργό στον γάμο του. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χάρηκε για την ερώτηση και το δήλωσε απαντώντας, «Όχι δεν θα τον καλέσω επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς» για να συμπληρώσει, «Όταν ο πρωθυπουργός θα πάει σε γάμο ομοφύλων θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που με λέει αρσενικό/θηλυκό και δεν τον έχει αποπέμψει»;

Επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτήθηκε για το εάν κρυώνει, επειδή φοράει κοντομάνικο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά, «Όχι βέβαια, πήγα λύκειο στη Βοστώνη εκεί να δεις -20 που τράβηξα για εβδομάδες»!

Μια άλλη ερώτηση ήταν αν θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία για να απαντήσει, «Όχι, δεν θα μπορούσα να συγκυβερνήσω με κόμματα που έχουν εξαρτήσεις από τράπεζες και από ένα σύστημα προπαγάνδας. Η ΝΔ είναι όντως πολυσυλλεκτικό κόμμα αλλά προς την άκρα δεξιά. Αν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου θέλουν μια κοινωνία σύγχρονη και μια οικονομία ρυθμισμένη, έχουν άπλετο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Comments are closed.