Μετάνιωσε ο Αρναούτογλου για τη συμμετοχή του στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”

ΒΙΝΤΕΟ

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη (OPEN) για τη συμμετοχή του στο μακρινό παρελθόν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στη θέση κριτή. «Το Ελλάδα έχεις ταλέντο αποτελεί το μεγαλύτερο λάθος μου» είπε ο παρουσιαστής, εννοώντας ότι δεν θέλει να κρίνει κανέναν… Και απάντησε για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του που θα έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων. «Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω όσο γίνεται τη χαρά, το κέφι, τη διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι λίγα τα επεισόδια. Δεν θα είναι πάρα πολλά. Θα είναι ή 8 ή 12. Τώρα το αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, μπορεί».

Όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη απάντησε, «Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Όταν είσαι αξιοπρεπής, είσαι ειλικρινής και ζητάς οτιδήποτε ζητήσεις και ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει θα το κάνει. Μπορεί να μην είναι τώρα η στιγμή κάποιων, μπορεί να είναι μετά από κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο» (μάλιστα αυτό ήταν το σημείο που ανέφερε ότι μετάνιωσε για τη συμμετοχή του στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”, λέγοντας ότι δεν θέλει να κρίνει).

Τέλος για το πρόβλημα των καλεσμένων στην περίπτωση που παρουσιάσει και ο Γιώργος Λιάγκας βραδινή εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε, «Το θέμα των καλεσμένων δεν έχει να κάνει μόνο με τις βραδινές εκπομπές, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα όλων των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι συγκεκριμένοι οι καλεσμένοι που θα πάνε και στα πρωινά, θα πάνε και στις μεσημεριανές, στις βραδινές και στις εκπομπές λόγου και στις απογευματινές. Αυτό πάντα υπήρχε, τώρα μην κρυβόμαστε. Πάντα είναι ωραίο να βρίσκεις και καινούργιους ή να δημιουργείς καλεσμένους που θεωρητικά αξίζει τον κόπο να πουν κάτι στο κοινό. Αυτό βέβαια είναι στη διακριτική ευχέρεια του παρουσιαστή και της ομάδας, του ποιους θέλει να επιλέξει για να πάει βέβαια και καλά και στα νούμερα και να έχει ενδιαφέρον και η συζήτηση».

Comments are closed.