Έλα να μου πεις από κοντά τα περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό

 

Ο Λιάγκας προκαλεί τον Βελόπουλο – Στο απόγειο της η ελληνική πολιτική και τηλεόραση

Έχουμε σκληρό beef στην πόλη από δύο πολύ σκληρούς άντρες που εάν δεν το προσέξουν μπορεί να εξελιχθεί σε τίποτα χειρότερο! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα που προκάλεσε σήμερα το πρωί τον Κυριάκο Βελόπουλο αν τολμάει να πάει από κοντά να του πει για τα περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό! Είναι φανερό ότι έχει χαθεί η μπάλα μεταξύ των δύο, ενώ για το επίπεδο θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε τη Νικολούλη!

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν ανέφερε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του, «Είναι χυδαίες οι χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι, δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής συμπλήρωσε, «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια. Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα; Έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω» και ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε «Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά»!

Comments are closed.