Γυναίκα “σατανάς”

 

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αυτό που κάνουμε watch στο “Καλημέρα Ελλάδα” guys μου τον τελευταίο καιρό μεταξύ Παπαδάκη και Αναστασοπούλου είναι πλέον το απόλυτο γκραν γκινιόλ! Θρίλερ! Πώς ξεκίνησε, πώς εξελίχθηκε και πώς καταλήγει, είναι απιστεύτου για τα εγχώρια tv – χρονικά! Μιλάμε για τέχνη!

Από ‘κει που ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου σαν μαθητούδι δίπλα από τον παλαίμαχο και κατάπινε τις προσβολές και τα καπελώματα, έχει γίνει suddenly πύραυλος! Σαν να την έχει δει, μπουρλότο όλα! Τα everything!

Σε σημείο, για να κάνετε understood, να συμπαθήσεις τον έρμο presenter που παλεύει να αρθρώσει κουβέντα στην εκπομπή του! Για τέτοια μεγέθη μιλάμε! Τέτοια κοσμοϊστορικά things! Σε ποιον συμβαίνουν όλα αυτά ε; Στον άνθρωπο που περιβαλλόταν πιο πολύ από γλάστρες παρά ανθρώπους! Στον λάτρη της κηπουρικής!

Ταπεινώθηκε, ταπεινώθηκε… Σήκωσε κεφάλι η ωραία Μαρία και δεν μασάει το nothing τώρα! Και σε αυτά τα situations όταν τίθεται θέμα τέτοια αναμέτρησης, you know ποιος κερδίζει ε; Τα νιάτα! Always! Τα γηρατειά τη σκόνη!

Και εκεί ακριβώς, είναι που βλέπεις συμπαθητικά τον Παπαδάκη… Ναι, εκεί μας έφερε η ωραία Μαρία με την “αλητεία” της! Σπάραξε η tv καρδιά μας να τον κάνουμε watch να προσπαθεί today να αρθρώσει κουβέντα, να είναι σίφουνας η άλλη, να μην αφήνει μύγα να πετάξει στο πλατό και στο τέλος ο presenter να χάνει την ψυχραιμία του μπροστά στις κάρτες με τη δημοσκόπηση!

Κάνει και τις γκριμάτσες της στην κάμερα… Θα μας τον αποτελειώσει! Και εκεί που είναι πτώμα down στα πατώματα, του πετά και τη δολοφονική ατάκα ‘Όλα καλά”! Και μετά του μπουμπουνάει και ένα “Ήρεμα”! Γυναικείος “σατανάς” ρε!

Comments are closed.