Χαμός με Ψινάκη στο J2US με αιχμές για τη Μαίρη Συνατσάκη

«Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

Ανω κάτω τα έκανε ο Ηλίας Ψινάκης χθες στο J2US με την ατάκα του για τη Μαίρη Συνατσάκη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κάνει τηλεόραση! Γενικώς, χαμό…

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον διαγωνιζόμενο παίκτη Ίαν Στρατή, του είπε πως τον βρίσκει εξαιρετικό παρόλο που είχε αρνητική γνώμη για αυτόν εξαιτίας της γυναίκας του, Μαίρης Συνατσάκη. Την οποία είπε ότι δεν τη συμπαθεί καθόλου μπερδεύοντας το Metoo με ρουχαλάκια, γενικώς όλες τις γνωστές αναφορές της influencer που έχουν κατά καιρούς κουράσει…

«Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης που ήταν guest κριτής στο σόου.

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε στη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη και τα όσα είπε για τη Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιείται το Metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον, σημειώνοντας ότι οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια.

Ο Νίκος Κοκλώνης βλέποντας ότι το θέμα είχε πάρει διαστάσεις με κίνδυνο να περάσουν λάθος μηνύματα, πήρε τον λόγο και αφού είπε πως το J2US δεν είναι δικαστήριο και ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες χωρίς καμία σκιά, έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για να μη γίνουν παρεξηγήσεις και κυρίως να διευκρινίσει ότι μιλά για συγκεκριμένο περιστατικό και όχι γενικά για το κίνημα Metoo.  Τότε ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για κάτι που είχε γίνει παλιά με την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου (όταν της είχε κατεβάσει το φόρεμα στο X-Factor πράγμα που όπως είπε είχαν συνεννοηθεί από πριν) και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής, δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» είπε ο Ηλίας Ψινάκης δείχνοντας την απέχθεια του για τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μια άχαρη τηλεοπτική στιγμή…

Comments are closed.