Της πάει το άγχος

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Την καλύτερη ατάκα και τον πιο εύστοχο σχολιασμό για την επανεμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στο television τον έκανε ο president του Open Τζώνη Καλημέρης. Ο οποίος τι της μπουμπούνισε σε live σύνδεση του χθες με το σόου; Ότι αν έχει άγχος να το κρατήσει, της πάει! Και είναι ακριβώς έτσι! Το exactly the same thing σκεφτόμασταν!

Μια άλλη Μαλέσκου… Καμία σχέση με την εκπομπή που τη μάθαμε στον Σκάι. Καμία σχέση με τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς στις κάμερες χρησιμοποιώντας 150 συνώνυμα! Χθες ήταν από το πρώτο λεπτό άκρως συμπαθητική! Της πήγαινε το άγχος της, η συστολή της, το τρακ στη φωνή της, τα everything! Αυτό είναι το format που την αναδεικνύει και στο Open το εντόπισαν!

So το woman θέλει συγκεκριμένο ρόλο και καλούπι για να βγάλει τη nice τηλεοπτική της εικόνα. Που τελικά την έχει! Κόντρα στο τι κάναμε believe! Ήταν γλυκιά, χαριτωμένη, αστεία εκεί που έπρεπε, extreme make over μιλάμε το woman! Έβγαζε μια ατελείωτη θετική αύρα και tv-ενέργεια…

Και είναι ακριβώς έτσι. Όσο έχει το άγχος, όλα καλά θα πάνε! Αρκεί να μη συναντιέται με το αχανές και το απροσδιόριστο, όπου της βγαίνουν οι στερεότυπες φράσεις της που κουράζουν… Τα “σε κάθε περίπτωση” και όλα τα σχετικά γλωσσικά κλισέ της. Μακριά! Η συνταγή επιτυχίας είναι για πάντα άγχος, always με το καρδιοχτύπι!

Comments are closed.