Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα;

 

Ενα αστείο τσούγκρισμα αβγών που θα θυμάται για πάντα περιέγραψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αφηγήθηκε την ώρα της μαγειρικής, ένα περιστατικό τότε που έκανε πρώτη φορά τραπέζι ως ενήλικη στο σπίτι της. Και εκεί κάπου ανάμεσα στα φαγητά, τις προετοιμασίες και τα φύλλα που άνοιγε, έβραζε και τα πασχαλιάτικα αβγά. Μόνο που μέσα στον χαμό, με κόσμο γύρω της, μπέρδεψαν τα βρασμένα και τα άβραστα. Και έβαλαν μέσα στο χρώμα αβγά που δεν είχαν βράσει!

Και ακολούθησαν μοναδικές στιγμές, την ώρα του τσουγκρίσματος… Για μέρες μύριζε το σπίτι αυγουλίλα και της έφερνε εμετό. Λογικό! Μόνο που το κάνεις εικόνα, σου μυρίζει και η ανάρτηση!

Η Δανάη όμως μετά αφηγήθηκε και την τσαχπινιά της. Την πονηρή! Αφού τα επόμενα χρόνια πήγαινε λέει σε παιχνιδάδικα και έπαιρνε τα ψεύτικα αβγά τα ξύλινα που τους τσουγκρίζεις όλους και τους ισοπεδώνεις και δεν παίρνουν χαμπάρι την “απατεωνιά”! Εδώ όμως είναι που διαφωνούμε! Διότι τα έχουμε δοκιμάσει και φαίνεται από χιλιόμετρο η μούφα του πράγματος. Αυτή πώς τους κορόιδεψε; Εκτός και αν έχει βρει το fake αβγό το καλό!

Comments are closed.