Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: “«Ξεπαγώνουν» τα στεγαστικά” κυκλοφορεί, εκτάκτως το Μ. Σάββατο, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι τράπεζες ανοίγουν τη στρόφιγγα των δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων της στεγαστικής κρίσης, κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος παροτρύνουν τα πιστωτικά ιδρύματα να αυξήσουν τις χορηγήσεις.
– Αναλυτικός οδηγός με τα νέα προϊόντα που ετοιμάζουν οι τράπεζες για την απόκτηση πρώτης κατοικίας.
– Οι προϋποθέσεις των νέων προγραμμάτων για το ύψος και τη διάρκεια της χρηματοδότησης, οι προνομιακοί όροι για τα επιτόκια και οι επιπλέον διευκολύνσεις που παρέχονται στους δανειολήπτες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κωστής Χατζηδάκης στην «R»: «Στον παροδικό πληθωρισμό αντιτάσσουμε μόνιμες εισοδηματικές ενισχύσεις».

– Η κόντρα Μπάιντεν – Ερντογάν και οι ανησυχίες της Αθήνας. Τα νέα μέτωπα με τη Δύση που ανοίγει ο Τούρκος Πρόεδρος προβληματίζουν τους Ελληνες διπλωμάτες.

– Στην τελική ευθεία η έρευνα για τα Τέμπη. Τα τρία νέα πορίσματα που αναμένει ο εφέτης ανακριτής αμέσως μετά το Πάσχα.

– Αγώνας δρόμου για το Μάτι. Η Δικαιοσύνη «τρέχει» για να μην παραγραφούν τα αδικήματα στην υπόθεση της τραγωδίας με τους 104 νεκρούς. Η παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να καθαρογραφεί γρήγορα η πρωτόδικη απόφαση και να ανοίξει ο δρόμος για την άσκηση έφεσης. Στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, που μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι, θα καθίσουν στο εδώλιο τόσο οι έξι καταδικασθέντες όσο και οι 15 που κρίθηκαν αθώοι. Τι μπορεί να αλλάξει για τα ελαφρυντικά και τις ποινές. Εγκριτοι νομικοί και συγγενείς των θυμάτων μιλούν στην «R» για την επόμενη ημέρα του δικαστικού αγώνα.

– Ιστορική νίκη του Θρύλου! Διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Μιχάλης Κατρίνης, Αλέξης Χαρίτσης.

– Στο εδώλιο ο ψευτογιατρός από τα Καλύβια. Η εισαγγελέας ζήτησε να παραπεμφθεί σε δίκη ο φυσικοθεραπευτής που εξαπάτησε είκοσι ασθενείς.

– Παιχνίδια κατασκόπων στη Χαλκιδική. Αποκαλυπτικά στοιχεία για το ζευγάρι των Ρώσων πρακτόρων, που εμφανίζονταν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Comments are closed.