Χειρότερα και από τις “Οικογενειακές Ιστορίες” του Alpha έπαιζε η Αχτσιόγλου στο Tik Tok

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τέτοιο παίξιμο ούτε στις “Οικογενειακές Ιστορίες” του Alpha! Ευρωπαϊκός κινηματογράφος το σίριαλ του channel μπροστά στην ερμηνεία – τραγωδία της politician της Νέας Αριστεράς… Πόσο εξοργιστικά κακό το βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου στο Tik Tok Jesus μου και Christ μου! Ακόμα να συνέλθουμε!

Και ήταν bad από όλες τις πλευρές. Από όπου κι αν το πιάσεις! Από το πόσο στητό και ψεύτικο ήταν; Όλα πάγος, κανένα συναίσθημα, καμία αλήθεια, σε κανένα πλάνο! Μα σε κανένα, πουθενά! Αν είναι δυνατόν…

Και από την άλλη μεριά; Πόσο μούφα και κοροϊδία μάς εκσφενδονίζει στα μούτρα; Σοκάρει το μέγεθος! Κάνει πράγματα που δεν τα πιστεύει, ανοίγει το σπίτι της, επιδεικνύει family moments, διότι απλά θεωρεί ότι ο κόσμος είναι τόσο ρηχός που αυτά θέλει. Και σου λέει, αυτά θέλετε; Πάρτε τα! Τόσο κυνικά, τόσο απροκάλυπτα! Κάνει με τόση ευκολία κάτι που δεν της αρέσει, δεν την εκφράζει και το είχε κράξει, απλά για να κερδίσει πόντους! Γιατί αυτά σου λέει θέλει ο κόσμος!

Με λίγα λόγια ίσα που δεν μας έβρισε στο βίντεο. Πιο αληθινό θα ‘ταν! Διότι όλο το εικαστικό της δημιούργημα μπόχιζε ψευτιά και υποτίμηση.

Ρε τι ‘ναι τούτοι!

@effieachtsioglouΓεια σας! Είμαι η Έφη Αχτσιόγλου, κι αυτό είναι το πρώτο μου TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.♬ πρωτότυπος ήχος – effieachtsioglou

Comments are closed.