Θύμα ακραίας αστυνομικής βίας έπεσε στο Μαϊάμι ιταλός φοιτητής – Σοκαριστικό βίντεο

 

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο με τα βασανιστήρια που υπέστη Ιταλός φοιτητής από αστυνομικούς στο Μαϊάμι… Το βίντεο κάνει τον γύρο των ιταλικών ΜΜΕ, αλλά και του παγκόσμιου ιστού με πολύ σκληρές εικόνες. Ο νεαρός φοιτητής παρακολουθούσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα τουριστικών επιχειρήσεων στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, και το περιστατικό που έχει καταγραφεί στο βίντεο είναι από τις 25 Φεβρουαρίου.

Τότε ο ιταλός φοιτητής επισκέφθηκε κλαμπ (με στριπτίζ) και κάποιος αφαίρεσε από το σακάκι του τα δυο κινητά του τηλέφωνα… Μετά την ένταση από το περιστατικό ο νεαρός φοιτητής βγήκε στον δρόμο και εκεί τον περίμεναν αστυνομικοί από τους οποίους ζήτησε να τον βοηθήσουν να πάρει πίσω τα κινητά του τα οποία περιείχαν κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού… Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού παρέδωσε τα κινητά στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος φοιτητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, και όπως δείχνει το σοκαριστικό βίντεο υπέστη βαρύτατη κακοποίηση επί 13 λεπτά σφαδάζοντας από τους φρικτούς πόνους.

Comments are closed.