Μπράβο στις στελεχάρες της ΕΡΤ που διάλεξαν Αλευρά και Καλούτα για τη Eurovision 2024

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ντάξει τώρα επειδή το situation με τους presenters της φετινής Eurovision είναι ανέκδοτο… Ας κάνει inform κάποιος τους ιθύνοντες στην ΕΡΤ ότι σχολιαστή στον διαγωνισμό αυτόν δεν τοποθετούμε τη συμπάθειά μας και την αδυναμία μας, ούτε το πείραμά μας… Αλλά κάποιον που το κατέχει!

Διότι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα προφανώς είναι πολύ συμπαθητικές προσωπικότητες και έχουν την εύνοια των σωστών ανθρώπων, αλλά από Eurovision δεν σκαμπάζουν το nothing! Ασχετοι completely! Έλεος καλέ! Τούτοι θα ‘πρεπε να κοπούν από την πρώτη πρόβα! Τα congratulations μας σε αυτούς που τους διάλεξαν! Διότι πλέον εκεί είναι το θέμα. Φαεινά μυαλά!

Κάντε hear εδώ τρελό situation: Λέει η σουηδή presenter χθες να hurry up γιατί είμαστε ready to close the vote. Και απευθύνεται στο κοινό φωνάζοντας, Μάλμε are you ready for this;! Εννοώντας η έρμη ότι κλείνει η ψηφοφορία…

Και το δικό μας κελεπούρι τι κάνει understood; “Σας αφήνουμε να ψηφίσετε…” λέει!  Για όνομα. Και στο καπάκι πέφτει η αντίστροφη μέτρηση.  Και έχει και συνέχεια η ασχετοσύνη τους!

Έχει παίξει η γκράντε αντίστροφη μέτρηση, έχουν βάλει στις οθόνες οι σουηδοί και ένα τεράστιο “Stop voting now” και το αστροπελέκι το δικό μας τι μας μπουμπουνάει, πριν πάει η ΕΡΤ σε διαφημίσεις; “Ενα διάλειμμα να ψηφίσετε με την ησυχία σας και επιστρέφουμε”!

Ντάξει παιδιά, παραιτηθείτε όλοι και αφήστε μόνη τη Μαρίνα Σάττι να τραγουδήσει! Και εμάς συνδέστε μας το Σάββατο με το σουηδικό television, περισσότερα θα καταλάβουμε, θα νιώσουμε και θα απολαύσουμε!

Έλεος κάπου ρε…

Comments are closed.