Η γκολάρα της Τσιμτσιλή στον αφελή Λιάγκα


 

Το σίριαλ που έχει ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Κασσελάκη (εδώ, εδώ) συνεχίζεται με αμείωτη ένταση… Αφού σήμερα η Τσιμτσιλή βγήκε στην εκπομπή της με ρεπορτάζ που υποστήριζε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε τον Απρίλιο στον Χρήστο Μάστορα για να τραγουδήσει στον γάμο του! Ντόινγκ! Μα καλά ο Λιάγκας εχθές ισχυριζόταν ότι ο Κασσελάκης δεν θα καλούσε κάποιο σελέμπριτι για να τραγουδήσει στον γάμο του για να μη δώσει λάθος μήνυμα στους πολίτες επειδή – λέει, είναι Αριστερός! Ο Κασσελάκης είναι αριστερός! Εδώ γελάνε (τρανταχτά)! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ή μήπως τελικά αυτό είναι το θέμα;

Πάμε παρακάτω. Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, από την εκπομπή του δηλαδή, παραδέχθηκε ότι όντως ο Κασσελάκης απευθύνθηκε στον Χρήστο Μάστορα! Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Τσιμτσιλή!

Αλλά ο Λιάγκας δεν είπε κουβέντα για τους χθεσινούς του ισχυρισμούς ότι ο Κασσελάκης δεν θα καλούσε σελέμπριτι, επειδή είναι αριστερός και δεν θα ήθελε να δώσει λάθος μήνυμα!

Αυτό όμως είναι το πρόβλημα με τον Λιάγκα, όχι μόνο πίστεψε τον Κασσελάκη, αλλά – επιπλέον, πίστεψε ότι ο Κασσελάκης είναι αριστερός! Εδώ είπαμε γελάνε (τρανταχτά) Γιώργο!

Comments are closed.