«Τουρίστα» χαρακτήρισε ο Λαζόπουλος τον Κασσελάκη που «Θέλει χρόνο για να μάθει»

 

«Τέλειος για σάτιρα» δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. Ενώ σε άλλο σημείο τον χαρακτήρισε «τουρίστα», συμπληρώνοντας ότι «Θέλει λίγο χρόνο για να μάθει».

«Ο Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο, έχει υλικό, είναι τέλειος για σάτιρα. Είναι American Dream είναι τουρίστας, τα βλέπει αλλιώς» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον κ. Κασσελάκη. Ενώ όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο ηθοποιός απάντησε ότι «Πιστεύω πως οποιοσδήποτε φτάνει σε μια ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή φτάνει στο ταμείο. Και ο Γιώργος Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός κανείς δεν το πίστευε και ο Λεβέντης μπήκε κάποια στιγμή στη Βουλή και ο Βαρουφάκης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Λαζόπουλος είπε, «Ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιος είναι, είναι πολύ σύντομο διάστημα. Το “όλοι μαζί είμαστε”, “πιάστε το σκυλί”, υπάρχει μια μεγάλη χαρά, είναι σαν την περσόνα “θεία από το Σικάγο” που έρχεται να αλλάξει τα πράγματα» για να καταλήξει αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Πάντως μαθαίνει, έχει ξεκινήσει θρησκευτικά και μετά θα περάσει και στην ιστορία. Θέλει λίγο χρόνο να μάθει».

Comments are closed.