Enimerotikes24 αλλαγές

Τελείωσε η φετινή σεζόν και μαζί της ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της γνωριμίας μας. Η απρόσμενα ενθουσιώδης και μαζική υποδοχή που μας επιφυλάξατε σχεδόν από την πρώτη μέρα της παρουσίας του site στον κυβερνοχώρο μας υποχρεώνει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όσο το δυνατόν καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες υπηρεσίες. Για αυτό προχωράμε σε μια ανανέωση του site εμπλουτίζοντας το με νέα στοιχεία και νέα sections τα οποία πιστεύουμε ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Η στήλη Opinions θα είναι μια στήλη στην οποία γνωστοί δημοσιογράφοι αλλά και δημόσια πρόσωπα θα καταθέτουν τις απόψεις τους για όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα και γύρω μας. Στο section με τα video και τις φωτογραφίες θα δημοσιεύουμε video και φωτός που (για μας τουλάχιστον) έχουν κάποια καλλιτεχνική ή δημοσιογραφική αξία. Στην στήλη της συνέντευξης θα προσπαθήσουμε να έχουμε αν όχι ολοκληρωμένες συνεντεύξεις τουλάχιστον κάποιες δηλώσεις από πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα. Οι υπόλοιπες στήλες (entertainment, gadgets, κινητά, videogames) παραμένουν ως έχουν από πριν μόνο που από τον Σεπτέμβριο θα ανανεώνονται πλέον με κανονικό ρυθμό.

Φυσικά κεντρικό ρόλο θα παίξουν και στην νέα σεζόν τα δύo βασικά μας sections (Πολιτική και MediaNews) όπου αν τους προηγούμενους μήνες τάραξαν τα νερά των συγκεκριμένων χώρων να είστε βέβαιοι ότι από τον Σεπτέμβρη θα προκαλέσουν μικρούς σεισμούς αφού σε αυτόν τον σύντομο χρόνο της ζωής του site αποδείξαμε ότι μπορούμε όχι μόνο να μαθαίνουμε ότι προσπαθούν πολλοί να κρατήσουν μυστικό αλλά και να το αποκαλύπτουμε χωρίς σάλτσες, “περισπούδαστες” αναλύσεις, συνωμοσιολογίες και σκοπιμότητες. Είμαστε βέβαιοι ότι όπως συνέβη και όλους αυτούς τους μήνες έτσι και από τον Σεπτέμβριο εδώ θα μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα τις πιο σημαντικές ειδήσεις.

Κάνουμε τώρα την ανανέωση γιατί θα χρειαστούμε τον “νεκρό” χρόνο του Αυγούστου ώστε να γίνουν απαραίτητες τεχνικές δοκιμές και ρυθμίσεις ώστε από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πανέτοιμοι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή enimerosi σε όλους εσάς. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι πλέον ορατές αλλά η λειτουργικότητα και η ανανέωση τους δεν θα είναι ομαλή. Ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από την ανανεωμένη μας εμφάνιση και τις νέες υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε από τον Σεπτέμβριο.
Enimerosi24

Comments are closed.