Απίστευτη τροπή στο DVD-σήριαλ

Αργά χθες το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Extra έπαιξε την κασέτα με την συνομιλία Καμπουράκη-Χίου προκαλώντας σεισμό!
Ο Kαμπουράκης ακούγεται να λέι ότι το DVD το είδαν στο Mega και μάλιστα το περιγράφει ενώ κάνει και αναφορές για το Alter! Λίγο αργότερα στο Alter υπήρξε αντιπαράθεση Χίου-Καμπουράκη στην οποία ο Χίος υποστήριξε ότι επρόκειτο για κανονικότατη και επίσημη συνέντευξη και σε καμία περίπτωση για πλάκα ενώ ο Καμπουράκης υποστήριξε φυσικά τα αντίθετα και προκάλεσε τον Χίο να βγάλει όλο το υλικό.
Όπως μάθαμε την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν τόσο ο Στ. Χίος όσο και Χρ.Μουλίνος διευθυντής της Espresso στην οποία είχε γραφτεί το επίμαχο ρεπορτάζ.
Ανεξάρτητα αν η συνομιλία έγινε με ή χωρίς την συναίνεση του Καμπουράκη (ζήτημα δεοντολογίας που δεν είναι της παρούσης και δεν αφορά την ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης) το θέμα είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι.
Από την άλλη πλευρά ο Γ.Καμπουράκης δηλώνει συνεχώς πως όσα ακούγονται στην κασέτα είναι προϊόν πλάκας και χαβαλέ που έκανε με ή στον Χίο και ότι η συνομιλία έκλεισε με τον Καμπουράκη να ισχυρίζεται ότι ανέφερε ξεκάθαρα στν Χίο πως όλα όσα του έλεγε ήταν αποκυήματα φαντασίας και χαβαλές και ότι στο Mega δεν είδαν το DVD. Θα δούμε τώρα αν ο Χίος να βρει ένα τρόπο να πείσει ότι η συνομιλία είναι αυθεντική και κυρίως ολόκληρη γιατι ο Καμπουράκης ισχυρίζεται ότι η κασέτα έχει μονταριστεί στο σημείο που λέει ότι κάνει πλάκα.
Ρε που μπλέξαμε, πάνω που προσπαθούμε να δούμε τι θα γίνει με την μια κασέτα που είναι μονταρισμένη τώρα θα ασχολούμαστε και με άλλη μια…

Comments are closed.