HAPPY BIRTHDAY!!!

Γίναμε ενός έτους… Ξεκινήσαμε δειλά, χωρίς φαναφάρες, χωρίς διαφημιστικές καμπάνιες με στόχο να δημιουργήσουμε ένα site που θα ενημερώνει τους χρήστες του Internet για όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα αφορούν την καθημερινότητα μας. Η ανταπόκριση που είχαμε από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής μας μας υποχρέωσε να προχωρήσουμε γρήγορα και αρκετές φορές σε αλλαγές στην δομή και το περιοχόμενο του site. Επιδίωξη μας ήταν και είναι να δημιουργήσουμε ένα χρήσιμο όσο και ευχάριστο χώρο στον οποίο οι χρήστες του Internet να μπορούν γρήγορα και εύκολα να ενημερωθούν για θεματα της πολιτικής, της κοινωνικής και mediakης επικαιρότητας, να δουν κάποια νέα προϊόντα σε κατηγορίες αιχμής όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα, τα κάθε είδους gadgets και τα videogames αλλά και να ψυχαγωγηθούν με τα άκρως ενδιαφέροντα και κατά βάση έξυπνα και χιουμοριστικά videos και φωτογραφίες που αναρτούμε καθημερινά.
Πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον ένα χρόνο καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην ιντερνετική ενημέρωση αποκλειστικά και μόνο με τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που δημοσιεύουμε, χωρίς να προκαλούμε, χωρίς να κάνουμε τους έξυπνους ή τους ξερόλες, χωρίς να βγάζουμε στον αέρα ειδήσεις τις οποίες έστω και στο μικρότερο δυνατό βαθμό δεν είχαμε κάνει προσπάθεια να ελέγξουμε, μένοντας μακριά από δημόσιες αντιπαραθέσεις και κόντρες τόσο με πρόσωπα αλλά και ΜΜΕ. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ίντργκες, οι ενδοδημοσιογραφικές κοντρίτσες και γενικά η φασαρία με όποιο τρόπο γύρω από το όνομα μας θα αύξανε παροδικά τον αριθμό των επισκέψεων στο site. Όμως δεν είναι αυτός ο στόχος μας,..
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σταθερό κοινό που θα μας επισκέπτεται για να ενημερωθεί από εμάς και όχι να ενημερωθεί για… εμάς όπως δυστυχώς συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια στον δημοσιογραφικό κλάδο στην Έλλαδα με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα. Μέχρι σήμερα η πορεία του site ήταν μόνιμα ανοδική και μάλιστα ορισμένες φορές η άνοδος ήταν γεωμετρική.
Δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάζουμε νούμερα και στατιστικά στοιχεία, αυτά αφορούν εμάς για να διαπιστώνουμε την ανταπόκριση που έχει η προσπάθεια μας. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι μπορούμε και στο μέλλον να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και κυρίως έγκυρα για όσα μαθαίνουμε. Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνετε καθημερινά έστω και ένα click στο site μας και ελπίζουμε του χρόνου τέτοιες μέρες να σβήσουμε παρέα και το δεύτερο κερί στην τούρτα…
Enimerosi24

Comments are closed.