Νέο ντόμινο αποκαλύψεων. Απομακρύνθηκε η γραμματέας του Γ.Αλογοσκούφη

Επιβεβαιώνεται πλήρως η χθεσινή μας αποκάλυψη για την εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση του press.gr. Το ΒΗΜΑ σήμερα έχει πολυσέλιδο αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς συμμετείχαν εκουσίως ή και ακουσίως πολιτικοί ή πρόσωπα στο περιβάλλον πολιτικών στα δημοσιεύματα του blog.
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ η πρώτη βόμβα έσκασε στο γραφείο του υπουργού οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη για τον οποίο υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα στο blog. O υπουργός απομάκρυνε μια εκ των γραμματέων του η οποία φέρεται να είχε στενή φιλική σχέση με ένα εκ των ατόμων που αναρτούσαν θέματα στο blog ενώ παράλληλα εκδιώχθηκε και η αδερφή της γραμματέως η οποία πρόσφατα είχε προσληφθεί εκεί.
Λέγαμε και χθες ότι όπως και στην υπόθεση Ζαχόπουλου έτσι και στην υπόθεση του blog ίσως υπάρξουν ορισμένες αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν ακόμη και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές των αποκαλύψεων. Ήδη στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία γίνεται χαμός με τις πληροφορίες και τις φήμες που κυκλοφορούν για το ποιοί επώνυμοι και ειδικότερα άτομα από τον πολιτικό κόσμο τροφοδοτούσαν ηθελημένα αλλά και αθέλητα το blog με ειδήσεις.
Όπως αποκαλύπτεται πολιτικοί και των δύο μεγάλων κομμάτων τροφοδοτούσαν το press.gr με ειδήσεις και το ενδιαφέρον είναι ότι κατά κανόνα οι πληροφορίες και τα σχόλια αφορούσαν το εσωτερικό του κόμματος τους και ειδικότερα εσωκομματικούς αντιπάλους ή στελέχη του κόμμματος που δεν συμπαθούσαν.
Πολύ έντονα ακούγεται το όνομα υψηλόβαθμου στελέχους του κυβερνητικού μηχανισμού που πριν λίγους μήνες μετακόμισε σε νέα θέση το οποίο έχοντας φιλική σχέση με άτομο που εμπλέκεται στο επίμαχο blog συζητούσε μαζί του φιλικά και off the record διάφορα θέματα της αρμοδιότητας και του τομέα στον οποίο βρισκόταν πριν μετακομίσει χωρίς να γνωρίζει (όπως τουλάχιστον ακούγεται) την σχέση του ατόμου με το blog στο οποίο φυσικά δημοσιεύονταν αργότερα αυτές οι πληροφορίες οι οποίες δεν ήταν και τόσο κολακευτικές για τον πολιτικό του προιστάμενο…

Comments are closed.