Κάποιες απαντήσεις ίσως υπάρχουν άλλες όχι

Το ρεπορτάζ που κάναμε δίνουν κάποιες (θεωρητικές) απαντήσεις σε ορισμένα από τα ερωτηματικά που καλύπτουν την στάση του Γεωργιανού δράστη της δολοφονίας τα οποία από την Παρασκευή το βράδυ έχουμε επισημάνει και έχουν αναπαραχθεί ακόμη και από τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών.
Όσον αφορά το ερώτημα γιατί δεν προσπάθησε να διαφύγει και να επιστρέψει στην πατρίδα του όπου άλλωστε βρίσκεται και η οικογένεια του η απάντηση είναι ότι πιθανότατα έχει και εκεί προβλήματα με τον νόμο. Μάλιστα η ελληνική αστυνομία έχει ήδη στείλει σήμα στις τοπικές αστυνομικές Αρχές και ζητάει πληροφορίες για τον δράστη. Βέβαια εδώ τίθεται ένα νέο ερώτημα. Αφού η αστυνομία γνώριζε ποιός είναι γιατί δεν είχε κάνει όλο αυτόν τον καιρό την σχετική συνεργασία με την Γεωργία είτε για να μάθει αν έχει προβλήματα εκεί και πολύ περισσότερο να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν. Έτσι προφανώς θα είχαν μάθει πολύ γρήγορα ότι τα πεθερικά του βρίσκονται κανονικά και με τον νόμο στην Ελλάδα και θα τον είχαν “τσιμπήσει” αμέσως.
Όσον αφορά τώρα το γιατί κράτησε στο σπίτι του τα laptop που θα τον ενοχοποιούσαν 100% ακόμη και αν δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα όπως μάλιστα ο ίδιος πίστευε αλλά και γιατί δεν εξαφανίστηκε τουλάχιστον από τα στέκια του αφού ούτε από την Αθήνα θέλησε να φύγει οι απορίες συνεχίζουν να υφίστανται. Το ίδιο φυσικά ισχύει στην περίπτωση που τελικά αποδειχθεί ότι δεν είχε προβλήματα αστυνομικής ή άλλης φύσης στην Γεωργία…

Comments are closed.