Ντέπυ είσαι σπίτι;

Με το παράπονο θα μείνει ο Βασίλης Δρυμούσης και το «Showbiz News» ύστερα από τη δήλωση της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά στη Φαίη Σκορδά και το «Πολύ Μπλα Μπλα» ότι η εκπομπή του δεν είναι από αυτές που παρακολουθεί. Ο παρουσιαστής τώρα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κεντρίσει το ενδιαφέρον της μη παραλείποντας να φωνάζει το όνομα της μετά από κάθε βίντεο, «Ντέπυ μ’ ακούς;» ελπίζοντας έτσι να ξορκίσει το κακό.

Δρούζα η τροφοδότρα
Ευτυχώς που υπάρχει και η εκπομπή της Άννας Δρούζα «Μπορώ» και δίνει καμιά ιδέα και σε άλλους παρουσιαστές για θέματα προς τηλεοπτική κατανάλωση. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την επιλογή του «Πολύ Μπλα Μπλα» με τη Φαίη Σκορδά να ανασύρει μέσα από το «μπαούλο» του Πυριόχου στιγμές από τη ζωή του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη με προσκεκλημένη στο στούντιο την χήρα του τραγουδιστή και με διαφορά μόλις μίας ημέρας από το ανάλογο αφιέρωμα που φιλοξενήθηκε στην Άννα Δρούζα; Αν προσθέσουμε μάλιστα και την περσινή τάση της Ράνιας Θρασκιά στο «Κοιτάω Μπροστά» να ξεκλέβει ιδέες και προσκεκλημένους από την ίδια εκπομπή, μιλάμε για κανονική τροφοδότηση του Alter. Δύσκολοι καιροί για καθημερινές εκπομπές…

Έχει ένα μυστικό για όλους
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και το βιβλίο του «Έχω Ένα Μυστικό» φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες σε ουκ ολίγες εκπομπές:από το «΄Εχει Γούστο» της Μπήλιως Τσουκαλά και τον «Κίτρινο Τύπο» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μέχρι τον «Όμορφο Κόσμο Το Πρωί» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Μπορώ» της Άννας Δρούζα. Α, και στον «Καφέ Με Την Ελένη». Σε όλους κατάφερε να μιλήσει για πρώτη φορά χαρίζοντας αποκλειστικότητες! Ένα είναι σίγουρο πάντως με τέτοια ζήτηση που έχει ο υιός Παπαμιχαήλ και την εικόνα της Αλίκης στα τηλεοπτικά παράθυρα έτοιμη να μιλήσει: στο τέλος θα ξεχάσουμε ποιοι είναι οι ζωντανοί και ποιοι οι πεθαμένοι!

Το παλεύουν Καμπουράκης, Τρέμη
Φιλότιμες προσπάθειες καταβάλουν Όλγα Τρέμη και Δημήτρης Καμπουράκης να συνυπάρξουν στα παράθυρα του Mega. Η αμηχανία της πρώτης και οι γκριμάτσες του δεύτερου αποτυπώνουν αυτό που προφανώς νιώθουν. Αποφεύγουν τις προσφωνήσεις και τις φλυαρίες και μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Για αρχή no bad.

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.