Game Over

Οι εντυπώσεις ήταν οι αναμενόμενες. Η θρυλική show woman Madonna να τραγουδάει στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α και 80.000 θεατές να παραληρούν. Η φωνή της σαν να ακούς CD, οι χορευτικές της κινήσεις άψογες, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα videos που παιζόντουσαν πίσω στη σκηνή. Τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες(Like A Prayer, Vogue, Holliday, Music κ.α), ενώ η στιγμή της αποθέωσης έφτασε όταν ακούστηκε το «τικ τακ, τικ τακ» και το «4 minutes», με τη Madonna να χορεύει αισθησιακά πλάι στον εικονικό Justin Timberlake. Για περίπου δυο ώρες έμεινε πάνω στη σκηνή και μπορεί να μη βγήκε για encore, χάρισε όμως στο κοινό της, κλείνοντας, μια μεγάλη αγκαλιά τραγουδώντας το «Give It To Me». Ακόμα και να μην είσαι ο απόλυτος fan της Madonna αυτό που μετρά είναι το «ήμουν και εγώ εκεί» ενώ κόντρα στην τρομοκρατία που ήθελε ταλαιπωρία ωρών, να αναφέρουμε, χωρίς να μπορούμε να αποκαλύψουμε το know-how, ότι ουδέποτε χρειάστηκε να στηθούμε σε καμία ουρά ούτε και να ποδοπατηθούμε.

Ρεσιτάλ από το Star
Για τη συναυλία της Madonna. Ξεχωρίσαμε:
• Τα αποκλειστικά πλάνα από την πρόβα της Madonna προσφορά από τα παιδιά-θαύματα του παπαράτσι ρεπορτάζ Βαγγέλη Γκούμα και Μανώλη Μαυρομουστακάκη. Και οι δύο έγιναν σκιά της pop τραγουδίστριας ενώ ο πρώτος είχε την τιμή να σκύψει μπροστά στις ρόδες της μαύρης λιμουζίνας όταν έπεσε αντικείμενο από μπράβο της συνοδείας, επιδεικνύοντας υπερήφανα τα υποτελικά του αισθήματα.
• Τις στιλιστικές ανησυχίες και υπερβολές των τηλεοπτικών προσώπων που παρευρέθησαν. Βραβείο ακαλαισθησίας σε Βάσια Λόη με το σκούφο της για θερμοκρασίες υπό το μηδέν, και σε Τατιάνα Στεφανίδου για το πράσινο ζιβάγκο της σε συνδυασμό με το μελιτζανί outfit του συζύγου Ν.Ευαγγελάτου.
• Τις στημένες δηλώσεις γνωστών και αγνώστων μπροστά σε μια κάμερα. Παραληρηματικός και μακρόσυρτος ο λόγος της βουλευτίνας Έλενας Ράπτη σε ερώτηση απλά αν της άρεσε η συναυλία!

Για τον Γιώργο Αρμένη
Διαβάζοντας το αφιέρωμα της LIFO για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Καρόλου Κουν σταθήκαμε στην κεντρική δισέλιδη φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο μεγάλος δάσκαλος σε στιγμή απαγγελίας στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και το μαγεμένο πλήθος που τον παρακολουθεί. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκεται και ο Γιώργος Αρμένης να κάθεται σε μικρή απόσταση από τους υπολοίπους, μόνος του, απέχοντας από τον επιφανειακό εκστασιασμό των συναδέλφων του. Και τελικά η ιστορία τον δικαίωσε αφού διέγραψε δια της συγκρατημένης οδού, τη μακριότερη και πιο επιτυχή πορεία.

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.