Έχω ένα παράπονο

Με αυτά και με αυτά τη τσίμπησε την αποκλειστικότητα της ημέρας ο Γιώργος Παπαδάκης στη σημερινή του εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» λίγο πριν το σφύριγμα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ν. Ευαγγελάτο του αποκάλυψε τη δημοσκόπηση των αποψινών «Αποδείξεων» που θα είναι η πρώτη μετά από παραίτηση Ρουσόπουλου. Όχι τίποτα άλλο αλλά τον έπαιρναν τηλέφωνα οι βουλευτές και τον ρωτούσαν συνεχώς. Τώρα είχε κάτι να τους απαντήσει. Και επειδή είναι και λίγο παραπονιάρης βρήκε και την ευκαιρία να ρωτήσει, με ανάλογο ύφος, τον Ευαγγελάτο γιατί δεν τον καλεί ποτέ στις εκπομπές του. Τέλος καλό όλα καλά όμως και το τηλεοπτικό τους ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη εβδομάδα. Την προσοχή σας μόνο, κύριοι, στις συνδέσεις γιατί η συνεύρεση και των δύο σας στο πλατό ενδέχεται να…βραχυκυκλώσει το σύστημα!

Miss Κελεπούρι
Από την πρώτη στιγμή υποκλιθήκαμε στην εμφάνιση-Miss Κελεπούρι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, Ευγενίας Μανωλίδου, παρουσιάστριας του reality παιχνιδιού «Η Στιγμή Της Αλήθειας». Χαριτωμένη και η απειρία της μπροστά στο φακό. Δεν χάθηκε και ο κόσμος όμως πού και πού να της δοθεί και καμιά οδηγία χρήσεως προς αποφυγή ατυχημάτων τύπου οι παίκτες τα ξέρουν όλα από πριν και οι συγγενείς επίσης! Και εμείς που τους θέλουμε να πέφτουν από τα σύννεφα, να μας χαλάει το όνειρο δηλαδή;

Ηρωική TV
28 Οκτωβρίου χτες και τα κανάλια το γιόρτασαν ποικιλοτρόπως. Ξεχωρίζουμε μερικές ηρωικές(τηλεοπτικά πάντα) στιγμές:

• Την παρουσία του Κώστα Πρέκα από νωρίς στον ALPHA ξεκινώντας με Αυτιά και συνεχίζοντας με «Κους-κους το μεσημέρι». Ήταν ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε δύο σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, συγκινημένο και ευάλωτο λόγω της ημέρας. Ειδικά στη μεσημεριανή του version με link έξω από το Ηρώδειο εντύπωση μας προκάλεσε η εγκράτεια του πάνελ να μη γελάσει στο πρώτο άκουσμα των εορταστικών του μηνυμάτων.
• Την Έφη Θώδη στο στούντιο του «Πολύ Μπλα Μπλα» να προσπαθεί μονίμως να εξευτελιστεί παραπάνω στα μάτια των τηλεθεατών και να συνειδητοποιεί πάντα, τελευταία στιγμή, πως ακόμα και ο πάτος δεν της είναι αρκετός.
• Την Τατιάνα Στεφανίδου να γίνεται ένα με το κοινό του «Αξίζει Να Το Δεις» για χάρη του Γιάννη Πλούταρχου που τραγούδησε στο πλατό της εκπομπής.
Υ.Γ.τι κάνει, διακτινίζεται;

Τηλεοπτικές κοπάνες
Δια της απουσίας τους το γιόρτασαν οι κεντρικοί παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων των 8. Όλγα Τρέμη, Ν. Ευαγγελάτος και Ν. Χατζηνικολάου σε ηρωικές εξόδους! Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αντικαταστάτες. Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση της Ρίτσας Μπιζόγλη η οποία είναι… αναντικατάστατη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.