Δεν κλείνει μάτι

Την βρήκε την συνταγή για ευεξία η Ελένη Μενεγάκη. Το βράδυ κλείνουμε TV για να κοιμηθούμε και, instead, ανοίγουμε ραδιόφωνο. Αυτό έκανε χτες η ίδια, πήρε και ένα βιβλίο και ήρθε το ξημέρωμα. Τα ωράρια κουφαίνουν και το πιο after hour αυτί. Ακούστε για να καταλάβετε. 04.40 την πήρε ο ύπνος, 06.30 σηκώθηκε και ένιωθε, λέει, μια χαρά. Βιονικό;

Πιάσαμε… ταβάνι
Γιατί τι χρειάζεται νομίζετε; Κέφι και φαντασία (και άλλα πολλά αλλά μην το κάνουμε θέμα…). Και ναι, στις αφηγήσεις της συμπεριλαμβάνει και τον σύζυγο, Γιάννη Λάτσιο. Τελευταία, ακόμα πιο πολύ. Το πουλάει κι αυτή το personal thing. Η διαφορά; Το πράττει επιτυχημένα. Γιατί αν είναι βρε παιδάκι μου να το κάνεις, do it right που λέμε και στα ελληνικά!

Πουντιάσαμε
Και μιας και αύριο είναι και Πρωτομαγιά, το τίμησε το λουλουδικό. Φύτεψε γλαστρούλα στο κεφάλι, κρέπαρε και το μαλλί, φόρεσε τα αέρινα της και βγήκε να τρελάνει την Agb. Πυροβολήστε μας, αλλά η γυναίκα μαγνητίζει. Και να μη το θες, σου συμβαίνει. Να μαστιγωθούμε; Έχει πάνω της τον αέρα τού νικητή. Αέρα; Γράψτε λάθος… Μποφόρι!

Εργασίες… οικοδομικές
Αγάπες, αγάπες αλλά βγάζει και κάτι killer το νέο οικοδέσποινο τού «Πρωινού Καφέ», σωστά; Εγκρίνουμε βέβαια Καγιά και στο soft και στο hardcore. Ωστόσο, τρομάζουμε λίγο καμιά φορά με το αυστηρό της βλέμμα. Κάτι οι νέες στήλες που μας κοπανάει, κάτι το κυνήγι για το τέλειο, στηνόμαστε στο ένα πόδι μη κάνουμε την κουτσουκέλα. Και θα τη πάρει χαμπάρι αμέσως, όχι τίποτα άλλο…

Γενναιοδωρίες
Τον Γρηγόρη κορίτσια μη τον φοβάστε, είναι αλλού. Κατά βάθος αγαπάει πολύ Ελένη Μενεγάκη και της έκανε δώρο μοναδικό. Ο κούριερ που έφυγε από τον «Όμορφο κόσμο» στην αρχή τής σεζόν, είχε σαφέστατη εντολή. «Την μπάλα αυτή την πας στον πλανήτη Ελένη, προσοχή μη χαθεί» βροντοφώναξε. Και η αποστολή στέφτηκε με επιτυχία. Από τότε, παίζει μόνη της!

Όλα, ένα μεγάλο κρεβάτι
Σκηνή φοβερή και τρομερή. Προλογίζει η Καγιά τη στήλη τής Ανούσας Μελά για ρούχα – αφιέρωμα που έχουν, σχετικά με το τι πρέπει να φορεθεί σε ένα interview για δουλειά. Και τη ρωτά από πού θα ξεκινήσουν. Και τι απαντά η fashion expert, κουλ και ψύχραιμα; «Από τα εσώρουχα»… Σωστή!

Λιγούρες
Ρε, είναι ωραίος τύπος αυτός ο sef Έκτορας Μποτρίνι. Τον είδαμε σήμερα στο «Καφέ με την Ελένη» και ήταν εξαιρετικός. Έχει κάτι άκρως τηλεοπτικό, την ξινίλα που κολλάς. Και το σνομπάραμε στην αρχή. Κοίτα να δεις που η μαγειρική αποθεώνεται στον Alpha. Ξεκινάς το πρωί με Μπαρμπαρίγου, συνεχίζεις με ”Κάτι ψήνεται” και αποτελειώνεσαι με Μποτρίνι. Εφιαλτικό; Βουβάλια σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν από το σταθμό!

Τα μπιστόλια μέσα
Εντάξει βρε παιδιά τώρα και εσείς, χαλαρώστε. Βγήκε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος και είπε ρεπόρτερ τού Star που τον κυνηγούσε με το μαρκούτσι-μικρόφωνο «αντιπαθητική» και το έκανε το κανάλι (και όχι μόνο) σημαία να ξεσηκωθεί. Νταή τον ανέβαζαν, νταή τον κατέβαζαν. Έπλεξαν και το εγκώμιο τής ξανθιάς συναδέλφου και όλα ελέχθησαν… αντικειμενικά. Κυρίως!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Όχι, τίποτα άλλο, αλλά αυτά που ξεφουρνίζετε μπάζουν από παντού. Δηλαδή χαντακώνουμε τον ηθοποιό επειδή τόλμησε ο αδίστακτος να πει «αντιπαθητική» την ρεπόρτερ που του είχε κατσικωθεί και όλους αυτούς που κοροϊδεύετε στα videakια σας τούς χτυπάμε με σφυρί; Κλίκα κανονική!

Σύντομα και περιληπτικά
Τι κράτησα από τις χθεσινοβραδινές «Αποδείξεις και στην πολιτική» για το internet; Ότι έδωσε, λέει, η ομάδα τής εκπομπής 150 ευρώ σε hacker για να τους πουλήσει το password τού e-mail τού Καραμέρου. Το είπα στον Γιώργο (τον δικό μας τεχνικό) και μου είπε ότι σας έπιασαν τον κ… Αυτός θα σας έβρισκε με 20!

Αποκλειστικά για άντρες
Το αιώνιο πρόβλημα μεταξύ γυναικών και αντρών. Το έθιξε τέλεια χθες ο ”Μπάμπης” στο «Λίτσα.com». «Δεν γίνεται κοπέλα μου να λες στον άλλον πάτα φρένο και να εννοείς πάτα γκάζι!» είπε στο παρεάκι των 3 του κολλητών: Μαρίνας, Λίτσας και Γιώτας. Τι να πούμε τώρα εμείς; Ότι δεν είναι ΣΩΣΤΟΣ;

Πάρτε μολύβι και χαρτί
Και να σας το δώσω με παράδειγμα, αληθινό. Συνέβη στην περιφέρεια το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Ζευγάρι είχε πάει στον επιτάφιο. Κάποια στιγμή τα μπομπάκια ξεσάλωσαν και η γκόμενα φοβόταν από τους… βομβαρδισμούς. Γυρίζει εκνευρισμένη στον άντρα της και του λέει: «Δώσε μου τα κλειδιά να φύγω δεν μπορώ». Και αμέσως αυτός τα βγάζει από την τσέπη του και ετοιμάζεται για τον αποχαιρετισμό….

Μαθαίνουμε… ελληνικά
Δευτερόλεπτα μετά που της έχει απλώσει την παλάμη του με τα κλειδιά, αυτή εντελώς στην κοσμάρα της, βλέποντας τα, τον ρωτά τι είναι αυτά. «Τα κλειδιά, για να πας σπίτι» της απαντά και ξεσπά αυτός σε γέλια δυνατά (την έχει χαμπαριάσει). Τι του λέει αυτή μετά; Το αυτονόητο, άντρες μου αφελείς. Όταν μια γυναίκα λέει δώσε μου τα κλειδιά να πάω σπίτι εννοεί «σήκω τώρα να φύγουμε από δω μαζί». Είναι τόσο απλό!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.