Ό,τι φάμε ό,τι πιούμε

Ωχ, Παναγιά μου. Τι βόμβα ξεκούδουνη μάς εκσφενδόνισες βρε Παναγιώτα Καρλατήρα μες στη ντάλα τού καλοκαιριού; «Τουλάχιστον 600 θάνατοι τον χειμώνα από τη γρίπη στην Ελλάδα» δήλωσε ο καθηγητής Επιδημιολογίας του Χάρβαρντ Δ. Τριχόπουλος στη δημοσιογράφο του «Θέματος» και μας έκανε το heart… περιβόλι!

Πέφτουμε από τα μπαλκόνια
Πώς τα είπε έτσι το profession βρε παιδάκι μου. Μας έπεσε το αντηλιακό από τα χέρια κυριακάτικα. Αλλά και εσύ βρε Καρλατήρα μου, κλείσε το ραδιοφωνάκι την ώρα που σου say τέτοια things. Μας κοψοχόλιασες!

Παίρνουμε τα μέτρα μας
Anyway, Λάκης Γαβαλάς ακούει; Ξαμολήσου στα New York, πάρε σβάρνα εξωτικά μέρη και νησιά, κυλίσου στις πασαρέλες όλου τού κόσμου και βρες μου μέχρι τον Σεπτέμβρη την πιο σούπερ ντούπερ μοδάτη, fashionάτη και in μάσκα που σου έρχεται στο μυαλό. Γιατί εγώ έτσι στη γύμνια από φθινόπωρο, δεν βγαίνω!

Fashion police εκεί; Επείγον!
Έχει χαράξει μόδα στο κανάλι τής Κηφισιάς η Πετρούλα δεν explain αλλιώς. Τέτοια extraordinary προκλητική εμφάνιση τής Ελένης Τσαγκά χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων άλλο πράγμα. Τσίτα τα στήθη ασφυκτιούσαν μέσα στα κουμπιά – αέρα φώναζαν επιτακτικά!
Τιμωρία μάς βάζετε;
Τελευταία τα έχω πάρει στην κράνα πολύ με τον Alpha. Ξαφνικά μού φταίνε οι γερμανοί. Είναι δυνατόν – ξαναλέω – να κόβετε την Κάρι Μπράντω λόγω καλοκαιριού; Αναθεωρήστε και πάρτε το ξανά από την αρχή. Είναι ντροπή! Shame… you know;

Ελληνικούρες
Α, και μιας και φέρνει η κουβέντα το πρόγραμμα τού καναλιού, εξαφανίστε πια αυτή τη μιζέρια και τη δυσοιωνιά τού ”Κόκκινου Κύκλου” και της ”10ης Εντολής”. Πολύ σκοτεινιά, too dark to see. 5 ζάπινγκ κάναμε χτες και 15 φορές πέσαμε πάνω σε σκηνή βιασμού και τρελαμένα faces. Ελάτε τώρα. Μπλιαξ!

Ερώτημα – απορία
Το Mega εδώ και μια εβδομάδα βάζει ταινίες στη βραδινή του ζώνη με τυφλό σύστημα; Δεν με καταλαβαίνετε, ε; Να το θέσω αλλιώς. Αυτός που κάνει choose movies βάζει χέρι από τον πάτο τού σωρού; Ούτε τώρα με πιάνετε;

Megάλος κινηματογράφος
Να το πούμε πιο απλά. Οι ταινίες που παίζετε αργά το βράδυ είναι… άντε γειά; Tribute στα seventies κάνετε; Από το super market τις τσιμπήσατε; Στις 3 οι 5 δώρο; Εδώ και μια week τα φιλμ είναι β’ διαλογής και βγάλε. Κοινώς, δεν βλέπονται!

Για να ψαχτούμε
Την ίδια ώρα πάντως, για τους ξενύχτηδες, το ΣΚΑΙ προσφέρει ποιοτικά. Και προβάλλει μια καρά τσόντα άλλο να σας τη περιγράφουμε και άλλο να την κάνετε watch. Εναλλακτικά και γυμνά!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους
Α, και για να μην παρεξηγηθούμε και λέτε μετά σας τάζουμε και δεν είναι αληθινά. Χτες το είδαμε. Δεν γνωρίζουμε αν είναι συνήθεια τού σταθμού να τσιτσιδώνεται κάθε night. Αααα, μετά την απομάκρυνση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Διαφέρουμε στα σημεία
Αν και για να σας πω και την truth όταν βλέπεις τσόντα στο Σκάι είναι διαφορετικά. Δεν είναι ακριβώς γυμνό. Είναι ντοκιμαντερίστικο υλικό. Έχεις την αίσθηση δηλαδή ότι κάνεις watch Παπαχελά να εξηγεί αναλυτικά και να κάνει βουτιά απλά σε… χωρίς ρούχα αμερικανιά!

Επικαιρότητα
Αγαπάει πολύ τεχνικούς το «7 με 11 μαζί». Λατρεύει τρελά. Κάθε φορά τούς ευχαριστεί μέσα από τον αέρα τής εκπομπής σήμερα κιόλα είχαμε και χαρές και γλέντια γιορτής. Γενέθλια κάναμε celebration ανθρώπου πίσω από τις κάμερες και σβήσαμε και κεράκια. Αμ πώς…

Ενημερωθήκαμε και σήμερα
Κάτι τέτοια βλέπω πάντως εγώ και λέω το καλύτερο περιβάλλον να δουλεύει κανείς είναι το τηλεοπτικό. Υπάρχει love in the air, βρε παιδάκι μου. Όχι αστεία. Αααα, την αλήθεια μου την καταθέτω. Προσωπικά τα ζηλεύω πολύ αυτά. Γιατί τι θέλει για να βγει live μια εκπομπή; Αγάπη και στοργή!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.