Φτου να μη σας ματιάσουμε

Άντε βρε παιδιά στον Alpha δεν κόβουμε σιγά σιγά τις επαναλήψεις τής Μενεγάκη; Κρίμα είναι να βλέπεις νούμερα 8 και 9% στα κοντέρ. Ε, τώρα να watch τον ανεμοστρόβιλο τού winter να κονταροχτυπιέται με την Χρουσαλά σού έρχεται κάπως. Αφήστε τον τηλεθεατή και λίγο στη στέρηση…

Από την παραγωγή στην κατανάλωση
Κοίτα να δεις τελικά που όλα χρειάζονται. Όλα δένουν μεταξύ τους καλέ. Εκεί που βλέπεις τόση ώρα να αναλώνονται οι «7 με 11 μαζί» σε μέθοδο ισιώματος των μαλλιών που κρατά 1 χρόνο και λες τι κουλό είναι τώρα αυτό, γυρνάς απέναντι στο «Πρωινό Mega» και βλέπεις… τη Μιλένα με κότσο!

Το μαλλί δεν ήταν καρφί
Μιλάμε, από τις σπάνεις εμφανίσεις της. Δεν πρόλαβε, βαριόταν, την έστησε η hairdresser, τώρα τι να σας πω κι εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως ότι εμφανίστηκε πιο ατημέλητη από ποτέ. Είχε ένα έλλειμμα ο λόγος της ο πολιτικός καλέ!

Βροχή οι σπόντες
Απορία την έχω και θέλω να τη μοιραστώ. Γιατί οι παρουσιαστές των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών τού Ant1 (χειμώνα – καλοκαίρι) συνηθίζουν όταν έχουν ένα θέμα με τον σκηνοθέτη ή το control να τους απευθύνονται live την ώρα τής εκπομπής; Τηλέφωνο δεν έχουν;

Ε, ρε την τύχη μου
Αυτά θα βλέπει τώρα ο Μαλέλης και θα τρελαίνεται. Εκεί που νομίζαμε ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης τού Star ανακάλυψε το super κελεπούρι τής γύμνιας στη Πετρούλα, σού βγάζει το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου γυμνάστρια να χτυπιέται καθημερινά στα πλατό με καυτά σορτς και στράπλες. Φτου!

Γυάλισε το μάτι
Αν από την άλλη εβδομάδα δείτε στο στούντιο τού «Πρωινού Mega» μια γαβάθα και στο εσωτερικό της ένα φυτό καθόλου μην παραξενευτείτε. Το δίδυμο μαγεύτηκε από woman specialized σε κρυστάλλους και ψάχνεται για καλή ενέργεια…

Τα σιγανά ποταμάκια
Καλέ, ο Δημήτρης Τάκης το είπε καθαρά. Θέλει να βάλει την πρασινάδα να μουλιάζει σε water πάνω στο τραπέζι τους για να πάνε καλά σαν εκπομπή. Και εκεί που νόμιζες ότι ο Χασαπόπουλος ήταν πιο δύσπιστος σε τέτοιες εναλλακτικούρες ρωτά την ειδικό: «Για το μάτι έχεις κάτι;». Μας έστειλε!

Αυτό καταλάβατε;
Ναι καλά τώρα. Μας υποχρεώσατε. Την Κάρι Μπράντσω σάς ζητήσαμε, τη Μπρέντα μάς ξεφουρνίζετε. Από Δευτέρα 20/07 ο Alpha τα μεσημέρια κάνει βουτιά στο χρονοντούλαπο του και ξεθάβει το Beverly Hills. Με τέτοια φτώχεια που μας λούζουν τα κανάλια in the summers να λέμε και ευχαριστώ!

Εμβολιαζόμαστε τώρα
Την έφεραν, λέει, από την Αμερική τη Γιάννα Νταρίλη το Mega για να κάνει δοκιμαστικό σε πρωινό και Παταγονία. Καλά αυτό το μεγάλο κανάλι θα μας κάψει. Έτσι τώρα για ψύλλου πήδημα θα φέρνουμε κόσμο από τη καρδιά τού swine flu; Θα μας εξοντώσετε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.