Βραβεία… αγνοούνται

Σβάρνα τα κανάλια έχει πάρει ο Αβραμόπουλος. Με τη γρίπη η καλύτερη του. Κρεμόμαστε από τα χείλη του. Τόση προσοχή να τον ακούσουμε δεν πρέπει να έχει δει άλλη φορά. Σήμερα τον απολαύσαμε σε μια σπάνια εμφάνιση του στο πρωινό τής ΝΕΤ…

Πήξαμε στις πρωτιές
Και καλά όταν μας ενημερώνει για την εξέλιξη τού ιού και το τι πρέπει να κάνουμε για να προφυλαχθούμε. Αυτά τα «εμείς είμαστε οι πρώτοι σαν χώρα» που κάναμε εκείνο και το άλλο, τι τα θέλει; Περισσότερο μάς ανησυχεί. Εμείς πια. Μαέστροι σε όλα, μην το συζητάτε… Κορυφή!

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
Με αφορμή το θάνατο τής γηραιότερης μητέρας τού κόσμου, το τηλεοπτικό ταίρι τού Δημήτρη Οικονόμου… ζωγράφισε. Βαθυστόχαστη η σκέψη της να καταδικάσει με τρομερή ευκολία όσους κάνουν παιδιά στα 50 λέγοντας «Μα καλά θα είσαι 70 και το παιδί σου 20 χρονών;». Να την πάρουμε στο κοινοβούλιο να θεσπίζει νόμους αυτή!

Καυτά ερωτήματα
Τι γίνεται βρε παιδιά με τα τηλεοπτικά βραβεία; Θα γίνουν, δεν θα γίνουν… Ξεκαλοκαιριάσαμε και ακόμα nothing in the air. Τα έφαγε η μαρμάγκα;

Με τη ντουντούκα;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτούς που θα βραβευτούνε φέτος πού θα τους βρούμε; Θα τρέχουμε στις πλαζ και τις παραλίες και θα τους κυνηγάμε με το ψαροντούφεκο; «Ελάτε να πάρετε το βραβείο σας»! «Βγείτε από τη θάλασσα»! «Σκουπιστείτε, στάζετε»!

Καλού κακού πάρτε και μάσκες μαζί
Θα πάτε αυτοπροσώπως ή θα στείλετε αντιπροσώπους με βατραχοπέδιλα; Να μας φύγει η απορία δηλαδή. Τον Νίκο Χατζηνικολάου θα τον κάνουμε catch στη Ψαρού, την Ελένη Μενεγάκη σε καμιά βραχονησίδα και τον Αλέξη Παπαχελά σε κάνα resort; Θα βουλιάξουμε στην άμμο!

Δεν πέτυχε, έτυχε
Αντώνη Σρόιτερ ακούς τις σειρήνες; Για σένα χτυπούν από το περιπολικό τής fashion police τής γειτονιάς. Τους λαχτάρισες χτες με τη σακακιά που έβαλες. Τρομερό κομμάτι. Μπράβο βρε!

Λαγωνικά
Εγώ από την πρώτη στιγμή δεν είχα αμφιβολία ότι θα βρεθεί ο δολοφόνος τού Μάικλ Τζάκσον. Είναι να μην ασχοληθεί καλέ το ελληνικό δαιμόνιο και δεν μένει υπόθεση εγκληματική που να εκκρεμεί. Star και Alpha… God bless you!

Μοιραστείτε τη γνώση με το humanity
Αλλά κρίμα τόσες αναλύσεις διεθνούς βεληνεκούς και να πάνε χαμένες. Θα μπορούσατε καλέ να είχατε σώσει μια ζωή. Του βασιλιά της ποπ. Αν του είχατε πει όλα όσα σκεφτόσασταν για το life του και τι του συμβαίνει τώρα δεν θα γινόταν όλο αυτό. Αχ, και να είχατε δράσει πιο νωρίς… Αχχχ!

Πέσαμε
Όλα μάταια σε τούτο τον κόσμο τελικά. Σε αυτό καταλήγω κάθε φορά. Μια classάτη πολιτικό είχαμε και την χάσαμε. Μα να βλέπεις σήμερα ολόκληρη Ντόρα Μπακογιάννη να πίνει τη φραπεδιά της στο «Πρωινό Mega»; Περίμενε καλέ πώς και πώς το διαφημιστικό για να ρουφήξει. Α πα πα!

Γλουπ γλουπ
«Είμαι πανευτυχής με όλους τους δημοσιογράφους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός. Ξεκάθαρα πράγματα. Της δίνετε, λέει, την ευκαιρία να απαντά για αυτό. Εμ κάτι τέτοια της κάνετε και εσείς και της κερδίζετε το heart. Κύριε πρέσβη μας, την κακομαθαίνετε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.