Έχετε χάρη που σας έχω ανάγκη

Ε, τώρα. Αν ήμουν πρόεδρος Καρατζαφέρης δεν θα ξαναπήγαινα «Πρωινό Mega». Όχι, όχι. Που να με παρακαλούσαν. Ε, μα σήμερα δεν τον άφηναν να μιλήσει. Του την έπεφταν από παντού. Και τι είπε ο άνθρωπος; Απλά έθαβε την Ντόρα!

Βρείτε τις διαφορές
Καλά ειδικά με τον Δημήτρη Τάκη τα πήρε κάποια στιγμή το president για τα καλά. Ε, όμως και το journalist δεν ήταν σωστό. Ολόκληρη σακακιά και μαντηλάκι φόραγε χτες στην υπουργό εξωτερικών και today μου ήρθε με ένα simple κοντομανικάκι. Αα!

Περικοπές
Κάτι τέτοια τα κάνει check ο πρόεδρος. Επικοινωνιακός τύπος. Όλα για την εικόνα. Αμ το άλλο; Τώρα που το θυμήθηκα. Μου τον είχατε με ένα απλό νεράκι, ούτε καφέ ούτε τσάι nothing. Τι να κάνει κι αυτός. Το έπινε σαν λυσσασμένος. Τον κορακιάσατε καλέ!

Πες τα χρυσόστομε
Σωστός ο Νικόλας Βαφειάδης. Καλεσμένος σήμερα στο «7 με 11 μαζί» είπε το πολύ απλό με αφορμή video που έδειχνε και καλά το πνεύμα ανθρώπου που μόλις είχε πεθάνει και τον έπαιρναν Άγγελοι στον ουρανό. Κάντε hear…

Χανόμαστε
Κακή ανάλυση εικόνας στα κινητά από τα οποία είναι τραβηγμένα τέτοια videos ευθύνονται για πολλά τέτοια… εξωγήινα. Τολμηρός σάς λέω. Γιατί; Στο πάνελ ήταν και το νεαρό τηλεοπτικό ζεύγος από τις εκπομπές τού Χαρδαβέλλα… Καταλαβαίνετε, ε; Έρχεται το τέλος τού κόσμου!

Είναι να μη σου βγει το όνομα
Όχι που μου τον λέτε κουλό επειδή έπεσε από ένα ποδήλατο. Μανιακός γκατζετάκιας ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ. Έχει τρέλα, λέει, με οτιδήποτε νέο in technology κυκλοφορεί. Ο πρώτος που έφερε e-book στη Βουλή και οι υπόλοιποι, λέει, τον κοίταγαν σαν χάνοι. Κοίτα να δεις και δεν του φαίνεται… (Πηγή Δημήτρης Τάκης)

Το νου σας
Αν σας ακούσει η Μενεγάκη, την βάψατε. Αναφερόμαστε στο δελτίο ειδήσεων τού Alpha που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό έρευνα για το αποτρεπτικό κόστος μιας εγκυμοσύνης. Στην… μαμά σου το έχεις πει;

Κι άλλοι ερωτεύτηκαν δεν κάνουν έτσι
Ιός είναι και κολλάει; Γιατί όποιος κάνει πρωινό ενημερωτικό στον Ant1 μάς φλομώνει με την γυναίκα του; Είχαμε που είχαμε τον Παπαδάκη during the winter αποκτήσαμε καλοκαιριάτικά και τον Καραμέρο. Καλέ, γιατί δεν τις φέρνετε στο στούντιο να γνωριστούμε; All together… Μια χαρά!

Επιτέλους
Τα congratulations μου στον Alpha για την επιλογή του να κλείσει τον Νίκο Μουτσινά στο απογευματινό του. Πού το θυμήθηκα τώρα πρωινιάτικα, ε; Είδα την Κατερίνα Ζαρίφη στη Μαριέττα Χρουσαλά. Να ευχηθούμε στο νέο ξεκίνημα τού παρουσιαστή μακριά από… κακοτοπιές. Αλάργα ντε!

Με κάνατε να νιώθω σαν στο σπίτι μου
Τέτοιο καλωσόρισμα ήταν πράγματι εκθαμβωτικό. Πρώτη μέρα στον ”αέρα” του Alter χτες για τον Γιώργο Αυτιά και είπε ο άνθρωπος να το γλεντήσει ξεκινώντας από το ”Πολύ μπλα μπλα”. Τι το θελε. Από τα μούτρα τον πήραν. Και τι δεν του είπαν!

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς
Ότι τον βλέπει μόνο κοινό μεγάλης ηλικίας, ότι από τον Γενάρη και μετά τα νούμερα του έπεφταν παταγωδώς και άλλα welcoming things. Το καλό το πέταξε μες στην αφέλεια της η Σκορδά. Σε απόπειρα της να αποδομήσει τα νεανικά κοινά και να τον υπερασπιστεί τού πετάει «Σέβομαι την γιαγιά μου» που σας παρακολουθεί. Έγραψε!

Πού ψηφίζουμε;
Στην εκπομπή είχαμε και το opportunity να δούμε το νέο τρέιλερ τού παρουσιαστή. Προεκλογικότατο. Καλέ, αυτό δεν είναι για τηλεοπτική εκπομπή είναι για… είσοδο στη Βουλή. Τόση χαιρετούρα και κακό στη πλατεία Συντάγματος δεν έχουμε ξαναδεί!

Καλό καλοκαίρι
Πάντως να ξέρετε. Εμείς θα βλέπουμε Γιώργο Αυτιά και από τη νέα σεζόν. Το λέμε γιατί τον ακούσαμε στο δελτίο ειδήσεων χθες τού νέου του σταθμού να μας βροντοφωνάζει ότι έρχεται δύσκολος Σεπτέμβρης και να μας τρομοκρατεί. Λάου λάου κύριε παρουσιαστά. Τα μηχανάκια θα χτυπήσουν ξανά!

Θεά
Κλείνουμε με κάτι χιουμοριστικό. Μέτραγε χθες η Μαρία Ηλιάκη από το ”Κους κους” τα δοκιμαστικά που χρειάστηκαν για να την πάρουν στο απογευματινό. Έκανε count και τα δικά της και των υπολοίπων παρουσιαστών. Πόσα τα έβρισκε;

Με την απορία θα μείνουμε
…Από 3 έως 4 το πολύ. Στο πλάνο ξαφνικά πετάγεται η Καραβάτου. Μες στην απορία η παρουσιάστρια τής εκπομπής πιάνει με χάρη το μαλλί της το ξανθό και αναφωνεί: «Ο Παπαδάκης στο Mega γιατί έκανε 15;». Έλα μου ντε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.