ΖαπΖαπ

Λόγω άδειας της Γιώτας Δημητρακοπούλου αναδημοσιεύουμε τη σημερινή στήλη της Μαρίνας Πετρούτσου από την ”Ελευθεροτυπία”:

ΟΝ Ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμένει κεντρικό πρόσωπο στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 για την επόμενη διετία με την ανανέωση του συμβολαίου του, μας ενημέρωσε χθες με δελτίο Τύπου το κανάλι του Αμαρουσίου.

ΖΑΠ «Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα διατηρήσει τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε μέχρι σήμερα. Με την ανανέωση του συμβολαίου τόσο ο ΑΝΤ1 όσο κι ο Νίκος Ευαγγελάτος επισφραγίζουν τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους και την κοινή οπτική για το προφίλ της ενημέρωσης του σταθμού και δεσμεύονται ν’ ακολουθήσουν με συνέπεια την πορεία που έχουν χαράξει». ΖΑΠ Δεσμεύονται ν’ ακολουθήσουν με συνέπεια την πορεία που έχουν χαράξει; Αυτό γιατί μου ακούγεται σαν απειλή; ΖΑΠ Αφού λοιπόν όλα ήταν τόσο ρόδινα και ζαχαρένια, αφού η συνεργασία τους ήταν άψογη, γιατί καθυστέρησαν τόσο οι υπογραφές; ΖΑΠ Μάλλον για να μας κρατάνε σε αγωνία, να μην πλήττουμε βρε αδελφέ. ΖΑΠ Κι ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος υπέγραψε κι έφυγε επιτέλους ήσυχος για διακοπές, η Βίκυ Καγιά, που βρισκόταν σε διακοπές, κάθεται σ’ αναμμένα κάρβουνα από τότε που έμαθε ότι του χρόνου δεν θα σερβίρει τον «πρωινό καφέ»! ΖΑΠ Ούτε που κατάλαβε πώς και γιατί της ήρθε η κεραμίδα κατακέφαλα. ΖΑΠ Αμ κι αυτό το αθώο το κορίτσι πίστεψε αυτά που της έλεγαν στον ΑΝΤ1; Προχώρα και μη σε νοιάζουν τα νούμερα. Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Θα σου δώσουμε και χρόνο και απεριόριστη στήριξη… ΖΑΠ Οχι ότι θα μείνει άνεργη η ωραία Βίκυ. Τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει το Next top model. Στον τομέα της. Ο Λουμίδης στους καφέδες και η Καγιά στο μόντελινγκ. ΖΑΠ Σ’ αναμμένα κάρβουνα όμως κάθεται και η μαέστρος τηλεπαρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου που περιμένει πάνω από το κινητό της τηλεφώνημα από το Μαρούσι για τη χηρεύουσα θέση του πρωινού καφέ εννοείται. ΖΑΠ Ούτε για το ταξίδι του μέλιτος δεν μπορεί να φύγει. Μόνο μέχρι τη Μύκονο πετάχθηκε με τον μπουμπούκο της το Σαββατοκύριακο, να ξεσκάσει… ΖΑΠ Ξανά μανά πίσω στο δελτίο του Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου. ΖΑΠ Και μαζί του ο Τζορτζ (πώς λέμε Κλούνεϊ; Ε, ουδεμία σχέση) Τράγκας και η Κάτια Μακρή και ο καινούργιος της τηλεπαρέας Γιώργος Αυτιάς. ΖΑΠ Ε, πώς; Κοτζαμάν άνκορμαν του δικού του βεληνεκούς μόνος του θα ‘βγαινε; Σαν την καλαμιά στον κάμπο; ΖΑΠ Με αφορμή το τρίτο περιστατικό συζυγοκτονίας, όπου 53χρονος τυφλωμένος από τη ζήλεια σκοτώνει τη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του παιδιού της, τι τίτλο έβαλε λέτε το χθεσινό δελτίο του Alpha; «Τρίτωσε το κακό με τους συζυγοκτόνους!». ΖΑΠ Αν αυτό το θέμα δεν ενδείκνυται για αστεϊσμούς και λογοπαίγνια, ποιο θέμα ενδείκνυται; ΖΑΠ Πινόκιο, κουράγιο. Τον φάγαμε τον γάιδαρο. Η ουρά μένει…

OFF

Μαρίνα Πετρούτσου

Comments are closed.