ΖαπΖαπ

Λόγω άδειας της Γιώτας Δημητρακοπούλου αναδημοσιεύουμε τη σημερινή στήλη της Μαρίνας Πετρούτσου από την ”Ελευθεροτυπία”:

ΟΝ Και πάλι πρώτο θέμα στα χθεσινά δελτία ειδήσεων η γρίπη των χοίρων, η οποία έγινε και πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
ΖΑΠ Δυο δυο βγαίνουν πλέον οι καθηγητές επιδημιολογίας και οι γιατροί στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων. Και μη χειρότερα… ΖΑΠ Νέος καύσωνας προ των πυλών θα μετατρέψει σε καμίνι τη χώρα! Ο υδράργυρος θα κτυπήσει κόκκινο. ΖΑΠ Θα τιγκάρουν οι παραλίες το Σαββατοκύριακο. Καρφίτσα δεν θα πέφτει. Η χαρά του Star, που θα τρελαθεί στα ρεπορτάζ κ… ουπς, παραλίας ήθελα να γράψω. ΖΑΠ Οπλισμένοι με υπομονή. Με καπέλο κι ένα μπουκάλι νερό πρέπει να είναι τις επόμενες μέρες οι Αθηναίοι, ξεκίνησε το ρεπορτάζ του Alter ΖΑΠ Μόνον οι Αθηναίοι; Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα! ΖΑΠ Καύσωνας όμως χριστουγεννιάτικα; ΖΑΠ Πού είδα εγώ τα Χριστούγεννα; Στο χθεσινό επεισόδιο της ξένης σειράς «Ugly Betty» που μεταδίδει ο ΑΝΤ1. ΖΑΠ Προσχεδιασμένο ή εν βρασμώ το έγκλημα στα Γρεβενά, το θέμα συζήτησης στο χθεσινό προδελτίο του Alter… ΖΑΠ…με τον γνωστό τηλεψυχίατρο Δ. Σούρα και την εγκληματολόγο Δ. Σβουράκου στα παράθυρα. ΖΑΠ Βάσει ποίων στοιχείων έκαναν τις τηλεοπτικές γνωματεύσεις τους; Βάσει των δημοσιογραφικών πληροφοριών που ακούγονται στα δελτία ειδήσεων. ΖΑΠ Ποιο είναι το σήμα κατατεθέν των παρουσιαστριών των δελτίων ειδήσεων του Star; Το μπούστο! ΖΑΠ Βαθύ (πιο βαθύ δεν γίνεται) ντεκολτέ και σακάκι τουλάχιστον ένα νούμερο μικρότερο, να σφίγγει και ν’ αναδεικνύει τα προσόντα καθεμιάς ΖΑΠ Ο τρόμος των τεχνικών στο στούντιο; Να μην αντέξει την πίεση το κουμπί και εκτιναχθεί… ΖΑΠ Την καρδιά λαχανόκηπο μάς κάνει κάθε βράδυ ο Γιώργος Αυτιάς, που βγαίνει στο δελτίο του Alter ΖΑΠ Χθες μας παρουσίασε με κάρτες μάλιστα τους νέους φόρους που θα βάλει στ’ ακίνητα η κυβέρνηση από το καλοκαίρι κιόλας ΖΑΠ Καλά, αυτός ο άνθρωπος δεν θα πάει διακοπές να ξεκουραστεί; Ν’ αφήσει κι εμάς να κάνουμε ήρεμες διακοπές κι από Σεπτέμβρη μάς ρίχνει στο κεφάλι και νέους φόρους κι ό,τι θέλει… ΖΑΠ Τι έγινε, ρε παιδιά; Χθες το δίδυμο της πρωινής ζώνης «7 με 11 μαζί» του ΑΝΤ1 δεν μας έδειξε παραλειπόμενα από τα γυρίσματα του «τρέιλερ που αγαπήσαμε». Του τρέιλερ που οι παρουσιαστές Γ. Καραμέρος και Σπ. Χαριτάτος βουτάνε με τη σκούρα κοστουμιά στη θάλασσα ΖΑΠ Πάνω που το συνηθίσαμε; ΖΑΠ Μετά το «αγαπημένο μου της ΕΡΤ» τώρα έχουμε το «αγαπημένο των 20 χρόνων» του ΜΕΓΚΑ. Αλλη φαγούρα από τ’ αγαπημένα δεν είχαμε… ΖΑΠ Πινόκιο, αυτό που μου τη σπάει είναι ότι όλους τους καύσωνες φέτος θα τους κάνει προτού φύγω για διακοπές. Χάλασε ο κόσμος να κρατήσει και κανέναν για τον Αύγουστο;

OFF

Μαρίνα Πετρούτσου

Comments are closed.