Τύφλα να έχει ο Αμαζόνιος

Μετά από πολλά weeks που κύλησαν με συνεντεύξεις ηθοποιών suddenly διαβάζουμε Ρίτσα Μπιζόγλη – ποταμό και κουφαινόμαστε. Ο λόγος για το «ON/OFF» της κυριακάτικης ”Ελευθεροτυπίας” που ανέβασε τα μποφόρ και σήκωσε τσουνάμι. Αθηνά Γκόρου μάς έφτιαξες!

Breathless
Γιατί να πούμε την truth. Αυτό δεν ήταν interview. Η χαρά τού αναγνώστη ήταν! Κάθε πρόταση και είδηση, κάθε sentence και μπηχτή. Με μια Ρίτσα Μπιζόγλη που την φανταζόσουν να μιλά στο κασετοφωνάκι έχοντας… μανταλάκι στη μύτη. Κοινώς, σκασμένη!

Καλύτερα να… μιλάς παρά να μασάς
Κρατήθηκε, κρατήθηκε το woman δεν άντεξε. Τα είπε όλα και ξελάφρωσε. Με το όνομα τους. Α, τα λόγια της δεν τα μάσησε. Βόμβες έριχνε τη μια μετά την άλλη. Καλοκαιριάτικα; Δεν υπάρχει καλύτερο. Λουκούμι!

Υ.Γ. Μένει να δούμε τώρα μόνο αν όλο αυτό το outbreak τής κάνει και της ίδιας καλό…

Χτύπημα κάτω από τη μέση
Το Sunday press όμως είχε κι άλλο ευεργετικό. Ανάσα φρεσκάδας ήταν το άρθρο τής Αφροδίτης Γραμμέλη στο ”Βήμα” για τα «Μυστικά της Εδέμ». Άρωμα λεβάντας κανονικά. Τέτοια αναζωογόνηση που νιώσαμε εμείς οι εξαρτημένοι με τη σειρά, δεν λέγεται. God bless you, Afrodite μου!

Ο λόγος που ανησυχούμε
Γιατί τι νομίζετε; Ότι δεν το συλλογιέμαι; Ότι μου πήραν τα μυαλά παραλίες και ακροθαλασσιές; Καλέ κάθε ημέρα παρακαλώ να με έχει το God καλά να αξιωθώ να δω και πάλι το September τα «Μυστικά». Τώρα με τη γρίπη; Έχει πάει η καρδιά μου στην Κούλουρη!

Μοναξιές
Μια χαρά appearance η σημερινή τού Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Μόνος στο στούντιο τού «Πρωινού Mega», σαν τη καλαμιά στο κάμπο, φόρεσε το λαχανί του πουκάμισο και βγήκε. Απουσία συμπαρουσιαστή μια φορά δεν νιώσαμε…

Αγελάδα με ονοματεπώνυμο
Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε (νοερά) και η αγελάδα των ημερών, Μαρίκα. Ξέρετε το ζωντανό που την έκανε για τη γειτονική χώρα και λίγο έλειψε να create ελληνοτουρκικό επεισόδιο. Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο presenter με τον κτηνοτρόφο της και τα είπαν… μια χαρά!

Άλλο το ωράριο του πολιτικού κι άλλο του… αγροτικού
Κορυφαία η ερώτηση Χασαπόπουλου προς τον ιδιοκτήτη: «Την αγαπάτε τη Μαρίκα, ε;». Τόσο μελιστάλακτος, he broke our heart. Και τα έλεγε και γρήγορα γιατί ο κτηνοτρόφος τού είχε πει νωρίτερα: «Τώρα πρέπει να φύγω γιατί έχω να βάλω τροφή». Αμείλικτο το ωράριο τής αγροτιάς. Την τρέχει την TV!

Ακολουθεί αφιέρωση
Μια στροφή την έκανε το δελτίο τού Mega ή ήταν η ιδέα μας; Εκεί που μας είχε αλλάξει τον αδόξαστο με τη γρίπη και το τρομοκρατικό, χθες βράδυ διαπιστώσαμε κάτι το διαφορετικό. Πιο ήπια τα συμπτώματα του swine flu τα βρήκαν ξαφνικά και μίλησαν και για πανδημία… πανικού. Άντε καλέ!

Δημοσιογραφικοί μαραθώνιοι
Αφού ξημεροβραδιάζεστε που ξημεροβραδιάζεστε στις πλαζ δεν κάνετε και κάνα ρεπορτάζ (της προκοπής); Μιλάμε για τους ρεπόρτερ τού Star. Βλέπουν τόσα κωλαράκια αψεγάδιαστα και λαχταριστά. Καλέ ρωτήστε πώς το καταφέρνουν έτσι μαγικά…

Άλλος για το πλάνο;
Ε, μα δεν είναι κουλό; Τόσες γκόμενες μες στη φραπεδιά, τη τσιγαρούμπα και τα αναψυκτικά και να είναι μοντέλα κανονικά. Εντάξει όχι κι όλες. Έχει πιάσει και κάτι μαργαριτάρια ο φακός… Ας όψεται η ανάγκη!

Προς όλα τα δελτία ειδήσεων της TV
Ήρθε η ώρα. Επιστρέψαμε (για λίγο) και σας έχουμε και τραγουδάκι. Αμ πώς, έτσι με άδεια χέρια ερχόμαστε back εμείς; Πάρτε ένα «Panic in the Streets of London» από τους Smiths και δώστε έμφαση εκεί που τραγουδά ο Morrissey το «Hang the DJ, hang the DJ…». Χάιντε γιατί μας γονατίσατε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.