Θα την φέρω στην Ελλάδα τη Μαρίκα

Ε, μα δεν είναι ψυχούλα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος; Και σήμερα ασχολήθηκε με την αγελάδα «Μαρίκα» και το Γολγοθά της. Χθες έβγαλε σε τηλεφωνική γραμμή τον υιό κτηνοτρόφο και today το μπαμπά. Ο οποίος daddy είχε μια προφορά… Άλλο πράγμα!

Αθάνατη TV
Ξέρετε, η νομαρχία ήταν «νουμαρχία» και άλλα χαριτωμένα. Ο ήχος εντωμεταξύ της γραμμής ήταν… σούπερ. Δεν ακουγόταν τίποτα. Ο συμπαθέστατος κτηνοτρόφος πρέπει να το είχε το ακουστικό τόσο κοντά στο στόμα που λίγο έλειψε… να το καταπιεί!

Όλοι στους στάβλους
Αφού κάποια στιγμή στην απόγνωση του από τη γραφειοκρατία εκτόξευσε απειλή και ούτε το πήραμε χαμπάρι. Ευτυχώς που το γράψανε στο σουπεράκι και το διαβάσαμε: «Αν μου σφάξουνε τη Μαρίκα εγώ θα κρεμαστώ στο στάβλο»… Congratulations στο μεταφραστικό!

Υπόδειγμα
Για αυτό και τον χαρήκαμε τον παρουσιαστή. Γιατί σε αντίθεση με άλλους που εκνευρίζονται όταν απλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την TV βγαίνουν on air και μιλούν, ο Χασαπόπουλος ήταν ευγενέστατος. Με το «σεις» και με το «σας». «Κύριε Θανάση μου» και «κύριε Θανάση μου». Α, την αλήθεια μας να την πούμε…

Εσύ δεν μου γλιτώνεις
Και μη νομίζετε ότι ήταν απλά γλυκανάλατος. Τον άλλον που είχε στη γραμμή – τον Δ/ντή Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Β. Έβρου, τον πυρπολούσε. Του έβαζε τις φωνές. Τα «πήρε» μαζί του, πώς να το πω διαφορετικά!

Εκρηκτικό δίδυμο
Τώρα που το σκέφτομαι ξανά. Μου θέλετε όλο εναλλακτικά σχήματα και καινοτόμα εσείς τα κανάλια. Βάλτε καλέ Χασαπόπουλο και Χρηστίδου together στην αγροτιά να δείτε εκεί προκοπή. Agbική. Έτσι, μάλιστα!

Φαεινές ιδέες
Μες στην απορία ήταν σήμερα το πρωί οι ΚαραμεροΧαριτάτοι πώς και το όνομα τού καλεσμένου τους, Μάρκου Σεφερλή, δεν παίζει για κανένα… πρωινό. Το έφερναν από εδώ το πήγαιναν από εκεί δεν έλεγαν να το κάνουν understood….

Μεταγραφή στον προγραμματισμό
Αδιανόητο πραγματικά. Αυτό το τρελό χιούμορ, η λαμπρή καλλιτεχνική φιγούρα να μην αξιοποιείται στην TV. Καλά, την επομένη που θέλετε να «γλουπ γλουπ» κάποιον από τους guest σας, πάρτε ένα… magnum. Παγωτό ΔΕΛΤΑ; Μη το συζητάτε. Το καλύτερο!

Οι περικοπές ξεκινούν από την… ενημέρωση;
Κρατική ακούει; Τα έχετε δει τα νούμερα που χτυπά η πρωινή σας ενημερωτική εκπομπή τού Σαββατοκύριακου; Το Sunday έκανε 36,4% και το Saturday… 42,4% ! Τέτοια numbers ούτε με την Eurovision. Για να κάνουμε use μονάδα μέτρησης που αντιλαμβάνεστε δηλαδή…

Μας κυνηγούν οι Ερινύες
Είναι κι αυτός από τα Duracell τού καλοκαιριού. Αντώνης Σρόιτερ. Όλοι οι υπόλοιποι την έχουν κάνει για τα βότσαλα, αυτός ακόμη με τη σακακιά στο στούντιο. Νιώθω τύψεις αλλά θα στο πω. Εμένα από Σεπτέμβρη που θα κάνουν start τα «Μυστικά»… με έχασες. Δεν φταις εσύ, είναι άγρια η TV!

Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας
Α, αμάν πια. Μου έχουν τώρα στο «7-11 μαζί» γκόμενα ξάπλα ανάσκελα να την πασπατεύουν για να κάνουν show μασάζ (και καλά) κατά της κυτταρίτιδας. Και τα μπούτια της δεν έχουν… ίχνος!
Ελάτε κατευθείαν στο ψητό
Βρε θα σας το πω άλλη μια φορά. Μην κολλάτε στο καμουφλάζ. Θέλετε να χαϊδευτούμε on camera all together; Κανένα πρόβλημα. Αλλά όταν τάζετε για way να εξαφανιστεί η λακκούβα από το γλουτό, θέλουμε να δούμε κάποια με… ατέλειες. Τουλάχιστον!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.