Ένα στιλίστα ψάχνω και δεν μπορώ να βρω

Δ. Τριχόπουλος, καθ. Επιδημιολογίας του Χάρβαρντ (και) στην εκπομπή των Καραμέρου – Χαριτάτου σήμερα. Τι; Αν βγήκε μετά τις τσιτσιδωμένες γκόμενες ή πριν; Κακοήθειες. Πάντως κρίμα να ξεσπάσει ο ιός καλοκαιριάτικά και να λείπει σε vacation η Σκορδά. Πρώτη μούρη στο «Μπλα μπλα» θα ήταν!

Μας υποχρέωσες
Τώρα… ηρεμήσαμε. Βγήκε today ο Α. Λοβέρδος στο «Πρωινό Mega» να μας πει ότι δεν πρέπει να υπερβάλουμε με μια απλή γριπούλα. Του ίδιου, λέει, αρρώστησε ελαφρά την Παρασκευή το 3,5 ετών παιδάκι του και πανικοβλήθηκε. Ακόμη έβλεπες τη φρίκη στα μάτια του. Μιλάμε… καθησυχαστικότατος!

Καταζητείται
Πάμε πάλι. Αντώνης Σρόιτερ ακούει; Χάλια η γραβάτα η χθεσινή. Μουσταρδομπουρδελοκίτρινη με κάτι σκαλάκια (;) στο πάνω μέρος από τη μία άκρη λοξά στην άλλη. Εξαιρετική. Πού τη βρήκαμε; Και κυρίως ποιος μας την συνέστησε. Το κακό σας θέλει κύριε παρουσιαστά και να απομακρυνθεί. Σούμπιτο!

Να το δούμε λογικά
Μα είναι δυνατόν; Εσείς τα ξέρετε journalist μου αυτά. Σε ένα δελτίο ειδήσεων breaking new είναι… η γραβάτα του παρουσιαστή. Πώς κάνετε έτσι κι εσείς. Ένα σακάκι πρέπει να τσεκάρετε και μια tie. Τι να πουν και τα women που έχουν μαλλιά, χρυσαφικά και κραγιόν; Για να δούμε τα πράγματα in μια perspective δηλαδή…

Ιορδάνης… ο γλυκούλης
Α, ρε τι χάνετε με την απουσία σατιρικών εκπομπών. Να βλέπατε πλάνο σήμερα Χασαπόπουλου την ώρα που καλημέριζε ελληνίδα ιερωμένη τής αγγλικανικής εκκλησίας και καπάκι πήγαινε σε break. Είχε μείνει με ένα μελιστάλακτο ύφος και έλιωνε σα το παγωτό. Καλέ λες και είχε κάνει ο director freeze στην οθόνη ήταν!

Να φύγετε να πάτε αλλού
Και να θέλει να επιστρέψει ο Λυριτζής στο πρωινό τής ΝΕΤ μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές να δεις που δεν θα τον δέχονται. Με τέτοια ραγδαία agbική άνοδο τής «Πρώτης γραμμής» από όταν έφυγε θα βρει την πόρτα τής κρατικής κλειστή. Αμπαρωμένη!

Πρωταθλητής
Πινγκ πονγκ έπαιζε χθες βράδυ ο Διοικητής Εθν. Κέντρου Επιχ. Υγείας, Π. Ευσταθίου. Από δελτίο σε δελτίο χτυπιόταν. First εμφανίστηκε σε Σρόιτερ και στις 20.00 ακριβώς διακτινιζόταν από Mega σε Ant1 και αντίστροφα. Πώς; Αλά Χάρι Πότερ!

Δεν πέτυχε έτυχε
Πάρτε ιδέα. Ζωντανά από το ξεκίνημα ήταν σε φινιστρίνι τού Παπαδόπουλου και την ίδια ώρα το Mega έπαιζε φωτογραφία του… από παλιά. Αυτό γινόταν τα πρώτα 20 λεπτά. Μιλάμε λαμπρό τρικ τού μεγάλου καναλιού να τον έχει σε photo και απέναντι να είναι live και να μιλά. Μας τη φέρατε βρε!

Το πάμε από την αρχή
Και όταν τελικά έγινε η έρμη σύνδεση με το Mega τού λέει ο Στραβελάκης ότι θα του κάνει μόνο 1 ερώτηση και θα τον έχουμε πάλι αύριο (δηλ. σήμερα) γιατί άργησε να εμφανιστεί. Οπότε αν θέλετε να τον see today συντονιστείτε. Αν αργεί πάλι, ρίξτε ματιά απέναντι. Κάπου θα τον πετύχετε!

Junior collection
Μούρλια το σκελετόνι στα γυαλιά που φόραγε χθες βράδυ ο Μανώλης Καψής. Γαλάζια χοντρά να τα βλέπεις και να στέκεσαι. Παρόμοια δεν βρίσκεις πουθενά. Άντε ίσως σε καμιά παιδική σειρά…

Δοκιμάστε φυτικές βαφές
Βρε ουστ. Κάθονται στο Star και γιουχάρουν την Τζούλια Αλεξανδράτου στο δελτίο επειδή η κοπέλα έβαλε μάσκα όσο περίμενε για να πετάξει στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το τι της είπαν δεν λέγεται. Το ντεκαπάζ φαίνεται του σταθμού έχει κατακλύσει τα «δημοσιογραφικά» τους γραφεία. Με ρέγουλα συνάδελφοι το οξυζενέ!

Ετοιμαστείτε
Lately, κάθε βράδυ μεταξύ 1-2 η ΝΕΤ παίζει ντοκιμαντέρ για την καταστροφή τού κόσμου. Έρχεται η συντέλεια στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας και με την ευγενική χορηγία τής κρατικής…

Πάει ο νους μας στο κακό
Δεν μας φτάνει που έχουμε γρίπη και οικονομική κρίση λέω εγώ ξεσκίζουμε για πλάκα και τα σενάρια τα καταστροφολογικά. Αγχώνομαι και με τον συνδυασμό. Να τα παίζει αυτά η κρατική; Σκιάζομαι βρε παιδί μου even more. Μωρέ θέλουν κάτι να μας πούνε; Βρε λες…;

Killer
Ευγενία Μανωλίδου σήμερα again live δοκιμαστικό στο «7-11 μαζί». Παιδιά μην την τεστάρετε άλλο τη γυναίκα. Αφήστε την να πάει σε κάνα νησί να ξεκουραστεί. Το’ χει λέμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.