Σιγά και φοβηθήκαμε

Έχει πλάκα όταν ασχολείται η εκπομπή «7-11 μαζί» με ένα θέμα από αυτά που θεωρούμε σοβαρά, η έκφραση τού Χαριτάτου στο πρόσωπο του. Στην προσπάθεια του να βγάλει ένα ύφος… λίγο πιο υπεύθυνο, συνοφρυώνεται, καρφώνει τη ματιά του σε ευθεία τροχιά και φορά βλέμμα σχεδόν επιθετικό. Μας έπεισε!

Απόσυρση τώρα
Αν ο Καραμανλής είναι ο πρωθυπουργός ο κουρασμένος, ο Παυλόπουλος είναι by far ο υπουργός… κομμάτια. Καλεσμένος σήμερα στο «Πρωινό Mega» μάς έκανε να ανησυχήσουμε. Πανδημία γρίπης έχουμε βρε πουλάκι μου και δεν προσέχει καθόλου. Φάε κάνα φρουτάκι, πιες κάνα χυμούλι να σταθείς στα πόδια σου…

Χτύπα ξύλο
Έτσι όπως πάει, πρώτος από τους πολιτικούς θα κολλήσει το swine flu. Φαντάζομαι το breaking new να περνά από την ιστοσελίδα τού Skynews. Greek υπουργός Εσωτερικών… θετικός στον ιό!

Τυχαίο ή μοιραίο;
Πάντως για να σοβαρευτούμε, ο υπουργός το έκανε clear σε ερωτήσεις σχετικές τού δημοσιογράφου. Όλα τα μέτρα που ξαφνικά έχουν αναγγελθεί και τα βλέπετε εσείς οι κακόβουλες ψυχές για προεκλογικά, καθόλου δεν είναι έτσι. Ο άνθρωπος το ξεκαθάρισε: ”Απλά η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της”. Αααα!

Θα πέσει ράβδος
Η εικόνα τής δημοσιογράφου που λέει τα διεθνή στην «Πρώτη γραμμή» μοιάζει με εκείνη μαθητριούλας που πάει φοβισμένη στο δάσκαλο της να πει το μάθημα. Στο ρόλο τού teacher βέβαια ο παρουσιαστής…

Καλά δεν σου είπαμε και να σκάψεις
Ο οποίος δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον για τις ειδήσεις τού εξωτερικού που η ενέργεια του… μας καθηλώνει. Σαν τι μοιάζει; Σαν κάποιους άντρες όταν βρίσκονται σε ένα γυναικείο μαγαζί. Δεν ξέρει πού να σταθεί και με τι να ασχοληθεί. Βαριέται και απλά θέλει να εξαφανιστεί!

Πρώτη μούρη
Και γλυκούλης και ντροπαλούλης. Σε σύνδεση τού «Πρωινού Mega» με τον ξακουστό Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι με αφορμή το δημοσίευμα των «New York Times» για το γύρο, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχεδόν κοκκίνισε βλέποντας πρώτο πλάνο την φάτσα του σε φωτογραφία. Μόλις μπείτε next time… κοιτάξτε αριστερά!

Άλλος για το τραίνο;
Καλά, άντε γεια. Είπαμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που κράζουν στο Star επειδή φορούσε μάσκα και βγήκε σήμερα η τηλε-μαϊντανός Περδικέα στους ΚαραμεροΧαριτάτους να δηλώσει ότι… στο ταξίδι της στις Μαλδίβες είχε βάλει κι αυτή. Thanks for info βρε!

Ιοί υπάρχουν πολλοί swine flu όμως ένας
Το γέλιο το μεγάλο βέβαια ήταν οι φωτογραφίες που επέλεξε να δείξουν στην εκπομπή. Την Περδικέα ξάπλα με τα μπικίνια, την Περδικέα να χαϊδεύει την άμμο και την Περδικέα να παίζει με τον ήλιο. Και όλες αυτές οι πόζες με αφορμή… τον ιό!

Φιλότιμες προσπάθειες
Πάντως η εν λόγω εκπομπή προάγει τον πολιτισμό. Και την παιδεία πρωτίστως. Να δείτε βιβλία που κληρώνουν και πλασάρουν καθημερινά. Αμ πώς. Τι νομίζετε δηλαδή; Ότι επειδή κάνουμε και καμιά πλάκα να περάσει η ώρα είμαστε του ελαφρο… λαϊκού; Άντε καλέ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.