Να καούν τα μπαρμπέρικα

Όταν έμαθα ότι ο Καμπουράκης άφησε μούσι και άλλαξε λουκ κόντεψα να πέσω από την ξαπλώστρα. Το δε αντηλιακό; Μας έπεσε από τα χέρια. Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις μέρες να δεις τηλεόραση… Χάνεις τα breaking news!

Τηλεόραση = Εικόνα
Και μη μου πείτε τώρα σιγά την είδηση. Είχε βάλει σήμερα γκολ στον τηλεθεατή με το καλημέρα σας. Έκλεψε τις εντυπώσεις για τα καλά. Καλέ έκανε capture το μάτι τού viewer πώς να σας το πω πιο απλά!

Θέλω τα φώτα πάνω μου
Μεταξύ μας, το είχε ψιλοαντιληφθεί ο Οικονομέας και τον είχε πιάσει ένας πανικός να ξεχωρίσει λίγο στον τηλεθεατή. Εντάξει panic υπερβάλλουμε κιόλα, μην το πάρετε τοις μετρητοίς. Μια μικρο-ανησυχία όμως την εντοπίσαμε. Μια ένταση βρε παιδί μου. Έκανε έναν σαματά…

Α-νύπαρκτο
Καλά αυτό το πράγμα δεν… υπάρχει. Δεν υπάρχει λέμε. Μπορεί today είδηση να είναι οι πρεμιέρες Αυτιά και Καμπουράκη – Οικονομέα, αλλά αυτό που παίζεται στον Ant1 με τους ΧαριτατοΚαραμέρηδες… does not exist!

Τσιτσιδωθείτε γιατί χανόμαστε
Έχουν γκόμενα σεξοβόμβα με μικροσκοπικό μπικίνι ξάπλα στο πλατό και την πασπατεύει ”ειδικός” με το σουπεράκι να γράφει «Λεμφικό μασάζ για καλή λειτουργία του οργανισμού» και το δίδυμο να έχει πάρει το πιο ανήξερο του ύφος και να ρωτά για… αιματώματα και κατακράτηση υγρών σαν να μη τρέχει τίποτα!

Not to be answered
Μια απορία έχω μόνο. Αν σκάσει είδηση σοβαρή και πρέπει να την πουν – γιατί ενημερωτική εκπομπή υποτίθεται κάνουν, πώς θα το χειριστούν;

Υ.Γ. Το question είναι ρητορικό. Τους έχουμε δει σε ανάλογη στιγμή και δεν θέλουμε να το θυμόμαστε…

Καλώς τον
Για να επανέλθουμε στα movies α’ προβολής, ορεξάτος και μες την θετική ενέργεια ήταν ο Αυτιάς στη νέα του εκπομπή στο Alter. Λευκό γαμπριάτικο πουκαμισάκι μέσα από τη σακακιά, αεράτος και always ευγενικός. Gentleman αυτός ο άνθρωπος!

Τόσο ξινό που… γλυκαίνεσαι
Και πολύ γυναικομάνι. Πήχτρα η εκπομπή από women ρεπόρτερ. Όσο για την ξανθιά κυρία που επέλεξε ο παρουσιαστής να στέκεται πλάι του σε ρόλο παρτενέρ έχουμε να πούμε το εξής. Βγάζει κάτι τόσο εκνευριστικό που… καταλήγει να είναι τηλεοπτικό!

15 Αύγουστος
Από τα things που we like στον Αυτιά είναι ότι τις ζει τις στιγμές του με τον τηλεθεατή. Τις γλεντάει τις πρεμιέρες του. Και σήμερα έδειξε βίντεο με κόσμο να του απευθύνεται και να του κάνει wish για καλή αρχή. Ήταν σας λέω μια λαμπρή γιορτή!

Όλοι οι καλοί χωράνε
Με τον Ψωμιάδη του, τον Γιάννη Μανώλη του να παραιτείται την άλλη Τρίτη (χάιντε ντε), την Κανέλλη του να σκούζει φουμάροντας κανονικά στην TV, τον Άδωνι του να γίνεται καπνός στο άκουσμα Πρωινού Καφέ και Μανωλίδου… Ήταν σας λέω όλα organized, σώου που στεκόσουν από την αρχή. Κοσμοσυρροή!

Θυσία
Πλάκα πλάκα έχω αρχίσει και τον συμπονάω τον human.Τον μπουμπούκο καλέ. Τι τραβάει κι αυτός. Σαν ελατήριο πετάγεται από το κάθισμα του με το που η κουβέντα πάει να στραφεί γύρω από μίντια-Ευγενία-Μύκονο και διακοπές. Τρέχει και δεν φτάνει!

Παίρνουμε τα μέτρα μας
Αλλά και εσύ βρε Αυτιά μου. Λάου λάου το πάνε. Τον πρόγκηξες τον άνθρωπο. Μα να του λες αμέσως μετά τα πολιτικά κάτσε εσύ τώρα γιατί «θα πούμε πολλές ειδήσεις»; Και σου φεύγει και δεν τον σταματάς; Καλέ δέσε τον εκεί στο seat να δεις αν θα ξανασηκωθεί!
Καλό… καλοκαίρι
Άντε να κλείνουμε σιγά σιγά γιατί μετά από 1 μήνα αποχή υπάρχει τόσο ανάγκη για communication που… θα σας τελειώσω! Tomorrow – αν δεν έχουμε απρόοπτα – σου έχω Έλενα Ακρίτα photo φοβερή και τρομερή, αλλά και το soundtrack του καλοκαιριού. Άντε γεια!

Υ.Γ. Παρακαλείται το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Mega να στείλει αγχωτικά και βιαστικά today photo με το νέο λουκ Καμπουράκη. Δεν μπορώ να βάζω εξωφυλλάρα – την πρώτη τής σεζόν – από το αρχείο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.