Extreme Make Over (νέα επεισόδια)

Πολύ αστείο. Ξεκαρδιστήκαμε. Την ώρα που η δημοσιογράφος τής ΝΕΤ λέει για την ανεξέλεγκτη φωτιά στη Καλιφόρνια που κατακαίει εδώ και ημέρες και μετρά 2 νεκρούς πυροσβέστες από χθες, το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου χαζογελάει. Άβυσσος η ψυχή των (κρατικών) παρουσιαστών…

Ψυχή στους διαδρόμους του Mega
Τι έγινε βρε παιδιά; Μας την πέσανε; Πολύ black στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σήμερα. Σκούρο μπλε t-shirt ο Καμπουράκης και μαύρο ο Οικονομέας. Για να καταλάβετε ντέρτια μέχρι και ο Τσίπρας που ήταν καλεσμένος στο στούντιο, dark γκρι μπλουζάκι φόραγε! Άνθρωπος δεν τους είδε πριν βγουν on air;

Kabourakis For Change
Μυρίζομαι κι άλλη αλλαγή. Για τον Καμπουράκη μιλάω. Πέρα από μούσι και γυαλιά ο journalist φαίνεται να υιοθετεί πλέον πιο σκούρους ενδυματολογικούς χρωματισμούς. Ξεχάστε το ”ουράνιο τόξο” που ξέρατε. Αν κρίνουμε από τις επιλογές των 2 πρώτων ημερών έρχεται τσουνάμι κουλτουριάρικου στυλ!

Άλλο τηλέφωνο άλλο εικόνα
Τώρα που το σκέφτομαι, για αυτό ο Γιάννης Μανώλης δεν τους βγήκε live με link από τη Βουλή, αλλά τηλεφωνικά. Όπως είδαμε λίγα λεπτά αργότερα στην εκπομπή τού Αυτιά, ο παραιτηθείς βουλευτής φόραγε κατακόκκινη μπλούζα και… χάλαγε το ντεκόρ!

Καλορίζικο
Αγνώριστη η Όλγα Τρέμη στη χθεσινή της πρεμιέρα στο δελτίο ειδήσεων τού Μεγάλου Καναλιού. Αν εξαιρέσεις το εντυπωσιακό unique της κολιέ, τίποτα δεν θύμιζε την παρουσιάστρια που γνωρίζαμε προ καλοκαιριού. Με γεια!

Φέρτε τα ποπκορν
Τα άξιζε τα λεφτά του χθες το channel τής Μεσογείων. Παράπονο δεν έχουμε. Από το πρωί μάς κράτησε ενδιαφέρουσα συντροφιά με τη μεταμόρφωση τού Δημήτρη Καμπουράκη και το μουσάτο του στυλ και ποιος να φανταζόταν τη συνέχεια…

Δεν έτυχε, πέτυχε
Στις 8 με το που εμφανίστηκε η Τρέμη στα πλατό έσπασαν τα τηλέφωνα. Αυτό δεν ήταν δελτίο ειδήσεων… Το Extreme Make Over ήταν! (Και δεν εννοούμε το Home Edition έτσι;)

Διώξτε τον
Ίσως και να το αδικώ. Πάντως από τα πλάνα που είδα χθες στο first επεισόδιο τού Love Bites, θύμιζε κάτι από Τσάκα στο ένδοξο πάλαι ποτέ Big Brother 1. Μπορεί και να ήταν η φάτσα τού μισο-καραφλού τυπάκου που μου χάλαγε το σκηνικό τι να πω…

Ξεκίνησαν οι υπερωρίες
Έλα να το πάμε δυναμικά. Πρώτη μούρη χθες στη πρεμιέρα τού Αυτιά και συνεχίζει duracell. Ο λόγος για τον εκλεκτό τής μπουμπούκας, Άδωνι Γεωργιάδη, που σήμερα τον απολαύσαμε με ολόλευκο look σαν κυκλαδίτικη καμάρα στο πλατό τού «7-11 μαζί». Καλή σεζόν βρε!

Ανακατευτήκαμε
Όλα καλά σου Αυτιά. Επιτυχία χθες η παρουσία τού Γιάννη Μανώλη στην πρώτη σου εκπομπή, success και η σημερινή του συνέντευξη με εικόνα live από το προαύλιο τής Βουλής. Αυτό το πηχτό σάλιο μόνο που είχε σε όλη τη διάρκεια τού interview ο ex βουλευτής στα χείλη δεν μπορούσε να… εξαφανιστεί; Αναγούλα μάς ήρθε!

Yes we are
Και το ρωτάτε; « Είστε έτοιμοι;» κάνει ask το τρέιλερ των νέων «Μυστικών της Εδέμ» που ξεκινούν μέσα στο Σεπτέμβριο. Εντυπωσιακά τα πλάνα που είδαμε με τη μπάμπα μπούμπα scary και επιβλητική μουσική. Το κατεβάσαμε μονορούφι!

Αφιερώνουμε
Κλείνουμε με τραγούδι. Το ακούγαμε all summer και το αφιερώνουμε στην Έλενα Ακρίτα γνωρίζοντας την τελειομανία της με τη μουσική επιμέλεια τής «Εδέμ». Εξαιρετική διασκευή τού «Master and Servant» από το νέο cd των Nouvelle Vague, «3». Καλέ δυναμώνουμε τώρα! (Ξεχάσατε;)

Υ.Γ. Η photo που λέγαμε χθες μέσα στις επόμενες ημέρες…

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.