Βροχή τα υπονοούμενα

Αυτές είναι σπόντες. Τηλεοπτικές και ιντριγκαδόρικες. Θέμα για πλαστική χειρουργική είχε σήμερα το πρωί το δίδυμο Καραμέρου – Χαριτάτου και το καταχάρηκε. Να βλέπατε υπονοούμενα των παρουσιαστών για ανθρώπους που γυρνάνε μετά το καλοκαίρι στο γραφείο και είναι ”ξανανιωμένοι” και να κουφαίνεστε!

Ρεσιτάλ
Ειδικά ο Καραμέρος το ξέσκισε. Οι περιγραφές του ήταν βουτηγμένες στον υπαινιγμό. Ίσα το μάτι που δεν έκλεινε σας λέω. Για να καταλάβετε, μέχρι και καλεσμένη τους στο στούντιο τούς ρώτησε τι εννοούν και αν έχουν κάποιον συγκεκριμένο που αναφέρονται. Άντε καλέ! Τυχαία ασχολήθηκαν…

May the best win
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν Άδωνις Γεωργιάδης και Λιάνα Κανέλλη. Αναμετρώνται στις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις με το ξεκίνημα τής νέας σεζόν. Και οι δύο στη πρεμιέρα τού Αυτιά, χθες ο μπουμπούκος στο «7-11 μαζί» και today η τσιγαρούμπα βουλευτής ακολουθεί. Ντέρμπι κατάσταση!

Λιάνα – Άδωνις : 1 – 0
Αν δεν έχω χάσει καμία appearance τζουτζούκου, προβάδισμα δίνω στη Λιάνα – έπαιξε χθες βράδυ και στον Χατζηνικολάου. Για να κάνετε understood κόντρα, έως και τα ίδια ρούχα φορούσαν both of them στους ΧαριτατοΚαραμέρηδες. Ολόλευκα κυκλαδίτικα σακάκια. What the fuck! Dress code έχει αυτή η εκπομπή;

Ξεκίνησαν τα εντατικά
Έκκληση προς τον πρωθυπουργό έκανε σήμερα το πρωί η «Κοινωνία Ώρα Mega» να βγάλει επιτέλους το διάγγελμα και να δώσει τέλος στο θρίλερ εκλογές ή ανασχηματισμός. Μάλιστα ο Οικονομέας το θέλει και γύρω στο μεσημεράκι για να προλάβει να γίνει ready για το δελτίο των 8. Καθείς με το άγχος του!

Too much
Όλη μέρα χθες με smokey eye κυκλοφορούσε η Μαρία Σπυράκη και έδινε το καυτό πολιτικό ρεπορτάζ. Ωραίο το μακιγιάζ δεν λέω. Αλλά για να το έχεις από το μεσημεριανό δελτίο είναι ολίγον τι υπερβολικό. Αυτά, είναι για πιο after καταστάσεις…

Η TV κοντά στον εργαζόμενο
Αν έχετε problem να προσαρμοστείτε μετά τις διακοπές, υπομονή και ήρθαν τα Χριστούγεννα. Μια τέτοια αίσθηση έχει κανείς βλέποντας το νέο τρέιλερ τού Γ. Παπαδάκη στον Ant1. Μες στη καλή διάθεση ο Άγιος Βασίλης – παρουσιαστής μπαίνει κάθε ημέρα στο γραφείο και καλημερίζει… έως και τον last τεχνικό!

Αναζητείται
Τι έγινε βρε παιδιά ο Ανέστης ο ανεκδοτολόγος στο πρωινό τού Mega; Τον κατάπιε η κρίση; Τον ψάχνουμε και στους τίτλους στο τελείωμα τής εκπομπής και δεν τον προλαβαίνουμε. Δώσε σημεία ζωής. Ανησυχώ.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβρη
Με το μαλακό τούς Παρθένους guys αυτό τον καιρό. Τραβάνε ζόρια και βαριούνται και που ζουν. Ο νους μου είναι στον Καραμανλή. Τι περνά ο άνθρωπος. Να είναι όλα μπουρδέλο, να θέλει να κλείσει όλους τους διακόπτες (εκτός του DVD) και να μη μπορεί. Δράμα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.