Αντίδοτο στη βαρεμάρα

Δημήτρης Καμπουράκης χύθηκε και πάλι στο ρεπορτάζ. Και μετανάστευσε στη συμπρωτεύουσα για να κάνει show τη ”θερμή” υποδοχή που ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό αδιόριστοι και δυσαρεστημένοι εν όψει ΔΕΘ. Μας ξεσπίτωσε πάλι το prime minister!

Megalicious
Εντωμεταξύ, στο στούντιο μπάχαλο τα έκανε ο Κακαουνάκης που ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί. Εκεί που κύλαγε flat η εκπομπή και κοντραρίζονταν βαρετά Μειμαράκης με Παπακωσταντίνου κάνει μια επίθεση ο Κρητικός στον υπουργό και μας ξύπνησε! Αν ξέρει ο άνθρωπος βρε παιδί μου από TV…

Πλάι στον εργαζόμενο
«Να έχετε παρουσία μόνιμη στην πρωινή ζώνη του Ant1» ευχήθηκε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στο δίδυμο Καραμέρου – Χαριτάτου σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα το πρωί. Αυτό είναι το πρόσωπο που πρέπει να έχει ένας πολιτικός. Κοντά στον πολίτη!

Έπηξε στα ντοκιμαντέρ καλοκαιριάτικα
Νωρίτερα ο βουλευτής είχε εξομολογηθεί στους παρουσιαστές τού «7-11 μαζί» ότι αυτούς έβλεπε όλο τον Αύγουστο και τους έκανε και παραπονάκι που δεν τον κάλεσαν. Εντάξει. Ok. Next time που θα έρθετε σε close επαφή με Παναγιωτόπουλο έχετε και μια… ομπρέλα. Θα σας χρειαστεί!

Χιτάκι
Πλάκα έχει πάθει ο Αυτιάς με το μουσικό σήμα τής νέας του εκπομπής. Το βάζει και το play all over again. Τον βλέπεις και τον φαντάζεσαι να το ακούει και να χοροπηδά. Και the truth is ότι είναι πολύ πετυχημένο. Ανεβαστικό και νικηφόρο!

Δική μας είναι η εκπομπή
Με τον τίτλο τής εκπομπής, ωστόσο έχει ένα θεματάκι. Τι κι αν πλέον τιτλοφορείται σκέτη «Καλημέρα» ο ίδιος όταν αναφέρεται σε αυτή όλο και το «σας» κολλάει δίπλα. Ε, μα δεν του κάνει fit τού ανθρώπου. Ξεροσφύρι ένα ”Good morning”;

Εξαφανίζονται πράγματα
Κάτι γίνεται στην «Κοινωνία Ώρα Mega» παιδιά. Όχι μόνο αγνοείται η τύχη τού ανεκδοτολόγου Ανέστη (ούτε voice ούτε ακρόαση), αλλά εξαφανίζεται και εξοπλισμός. Το είπε ο Α. Λοβέρδος today χωρίς να understood ότι είναι on air: «Ρε παιδιά αυτή η κάμερα που συνήθως ήταν εκεί πού είναι τώρα;». Έλα μου ντε!

Σας έπιασα
Πολύ σωστή η κίνηση τού Αυτιά να βγάλει τη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη Χαρδαβέλλα σε διπλό πλάνο με τον ίδιο live στο στούντιο. Έξυπνος ο άνθρωπος. Δεν αφήνει μόνο του τον viewer λεπτό!

Πού καταντήσαμε
Με τόσες επαναλήψεις που έχουμε φάει στα μούτρα during the summer τα νέα τρέιλερ που αρχίζουν και ξεμυτάνε στους σταθμούς είναι βάλσαμο. Ειδικά τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες που πήζουμε ακόμη, τα αναζητούμε desperately!

Βραβεύουμε
Έως τώρα, τις εντυπώσεις έχει κλέψει αυτό του Γιώργου Παπαδάκη. Μπορεί ο παρουσιαστής να εμφανίζεται σαν τον Άγιο Βασίλη τον καλόκαρδο που μοιράζει καλημέρες, το τρειλεράκι του όμως είναι εξαιρετικό. Σύγχρονο και με πολύ nice μουσική. Α, τις αλήθειες μας να τις λέμε…

Ζητούνται celebrities
Ηλίας Ψινάκης στο ΛΑΟΣ είπε σήμερα το πρωί ο Καρατζαφέρης στον Αυτιά και ετοιμάζεται και για άλλη μια ακόμη βόμβα μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Τελικά και τα κόμματα είναι σαν τις εφημερίδες. Δεν πουλάνε χωρίς τα DVD!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.