Και ξαφνικά… χειμώνιασε

Έλα να μαζεύεται σιγά-σιγά η ομάδα. George Παπαδάκης had πρεμιέρα σήμερα με ανανεωμένο – χειμωνιάτικο ντεκόρ. Σε αποχρώσεις μπεζ και dark καφέ τού ξύλου, το μόνο που έλειπε από το στούντιο μια σομπούλα να ζεσταθούμε. Και λίγα κάστανα βρε παιδί μου. Να βάλουμε something στο στόμα μας…

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ
Εσάς πάντως μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Στους viewers απευθύνομαι. Πέρα από σκηνικά, όλα τα άλλα the same κύλησαν. Δηλ. νευρικότητες, συνεχείς υποδείξεις σε σκηνοθέτη και τεχνικούς… Όλα τα καλά που αγαπάμε στο presenter!

Και του χρόνου να είμαστε καλά
Χωρίς τη Μάγδα, μόνο με τον Στρατή, την θρηνήσαμε την απώλεια. Έκανε λέει ό,τι μπορούσε, δεν τα κατάφερε να την κρατήσουν. Με το good morning μας, συσπειρωθήκαμε again. Ο καλός και ο κακός. Της αφιερώσαμε κλαψιάρικα και την εκπομπή και το ζήσαμε fully το story. Χάιντε βρε. Καλή σεζόν να έχουμε!

Διατίθεμαι σε πρεμιέρες και events
Θα πρέπει να την έχουν καταχωρήσει ως γουρλού δεν εξηγείται αλλιώς. I’ m talking about Λιάνα Κανέλλη. Πρώτη μούρη στην πρεμιέρα τού Αυτιά, first και today στον Παπαδάκη. Σήμερα μάλιστα ήταν και βασίλισσα. Μόνη στο στούντιο, σε θρόνο κανονικό. Καλέ όλα τα φλας επάνω της!

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση
Μετά μη σας φταίνε οι εκλογές. Στο δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα αναφέρομαι. Μου έχουν να μιλάνε πολιτικοί εν όψει election ο ένας πίσω από τον άλλον και στον απολογισμό θα σιχτιρίζουν πάλι ότι έπαιζαν υποψηφίους και έχασαν στην Agb. Υπάρχει κι άλλος τρόπος να το κάνετε πιο τηλεοπτικό… Ανακαλύψτε τον!

Τι να ντυθείτε φέτος
Ήρθαν οι Απόκριες. Με long τραβηγμένα μαλλιά έκανε την εμφάνιση της suddenly η Ελένη Τσαγκά το Σ/Κ για να παρουσιάσει το δελτίο τού Star. Με το κιλό τα παραλαμβάνουν τα extensions στο κανάλι τής Κηφισιάς; Αν θυμηθούμε και τις κοτσίδες που ανεβοκατεβάζει η Λαμπίρη… Πήζουνε στα πάγια!

Ξεχωρίζουμε
Λοιπόν. Best comments που διαβάσαμε για το ανανεωμένο λουκ τής παρουσιάστριας τού κεντρικού δελτίου τού Mega ήταν στο ”Πρώτο Θέμα”, ότι γιορτάζουν τα 20χρονα τού καναλιού (!) …

Βραβείο Α- νύπαρκτου
… και καπάκι στη Μαρίνα Πετρούτσου, ότι ο λόγος που κατρακύλησε το δελτίο τού Mega από την first θέση τού πίνακα θεαματικότητας την περασμένη Monday ήταν διότι οι τηλεθεατές δεν είδαν… την Όλγα Τρέμη και γύρισαν στο Alter. Δεν υπάρχει. Does not exist μιλάμε!

Ενημερώστε τον
Καλά. Έχει πει κανείς στον Άδωνι ότι η Ευγενία εξακολουθεί να εντάσσεται στο δυναμικό τού Ant1 και σύντομα θα τη δούμε τηλεοπτικά ξανά; Αν κρίνω από τις τελευταίες του εμφανίσεις με μούτρα κατεβασμένα και κομμένα τα φτερά…

Κάθε εμπόδιο για καλό (λέμε τώρα)
… νομίζει ότι η μπουμπούκα του έχει στηθεί σε καμιά ουρά χτυπημένων από τη μοίρα και περιμένει το επίδομα unemployment… Cheer up my friend!

Απορία αφελούς
Πάρτε το σαν homework. Για προβληματισμό. Τι θα κάνει ο Αυτιάς στο 10 – 11 που κάνει continue σαν βγει next door ο πλανήτης Ελένη…;

Η γλώσσα της TV
«Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια και να γίνω μητέρα» δηλώνει η Φαίη Σκορδά. Που σημαίνει… ξεκινάω εκπομπή σήμερα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.