Κολλημένη με τη μπάλα

Αυτό είναι τηλεόραση. Έτσι μάλιστα. Να ξυπνάς το morning και να είναι τίγκα τα κανάλια στα πρωινά. Να ξεχειλίζουν. Στην παρέα από today προστέθηκαν ο Σπύρος Λάμπρου με την Έλενα Παπαβασιλείου στον Alpha και… Ποιον άλλον σας έχω εγώ; Ποιον; Την… Ελεονώρα Μελέτη! Και όχι μόνη της…

Να έχω ένα δυνατό θέμα
Μαζί της… ταράν ταράν ταράν η… Ελένη Μενεγάκη. Σε μόνιμο conversation. Εμ πώς. Εσείς πώς την είχατε δει τη δουλειά. Μόνη της θα εμφανιστεί το κελεπούρι τού Star στον πρωινό ανταγωνισμό; All alone; Σαν τη καλαμιά στον κάμπο; Άντε καλέ!

Πήξαμε στη σπόντα
Αχ βρε Ελεονώρα. We missed you. Γιατί ok όλες οι εκπομπές ασχολούνται με τον Πλανήτη. Εσύ όμως. Εσύ. You make the difference. Τα σχόλια σου για ”Πρωινό Καφέ”, για τους αντικαταστάτες, για τα ”υπόλοιπα” ψυχαγωγικά που παίζουν απέναντι (τυχαίνει σαν τον διάολο να είναι και η Ελένη εκεί) είναι unique. Special καλέ!

Καλή σεζόν
Ξεκίνησε με πλάνα ενός μαύρου τζιπ να παίρνει στροφή, μέσα να μην διακρίνεται κανείς και να μας λέει το ”ρεπορτάζ” ότι ήταν το car τού Πλανήτη που πάει το παιδί του στο school. Και σε διπλό view είχε βάλει… τι λέτε; Εικόνα από Μενεγάκη μετά το Πάσχα που είχαν τραβήξει στη… λαϊκή! Καλέ κάτι σε πιο πρόσφατο δεν είχαμε;

Υ.Γ. Αν και από το βίντεο, άλλο μας έκανε κουλό. Είναι δυνατόν ένας Πλανήτης να πηγαίνει το child του σχολείο με… αυτοκίνητο; Καλέ πάρε το family και πηγαίνετε με έναν Ιπτάμενο Δίσκο!

Τηλεοπτικός καταμερισμός
Η συνέχεια, όλα τα λεφτά. Να αναλύει τα της Ευγενίας Μανωλίδου και την πόρτα που έφαγε από τον Ant1, να το παίζει συνολικά ανήξερη, να μην καταλαβαίνει τίποτα (και καλά) και να της τα εξηγούν όλα οι πανελίστες. Ε, ας κάνουν και αυτοί τίποτα. Τσάμπα τους πληρώνουμε;

Λύνεται το μυστήριο
Τραύμα όμως αυτή η κοπέλα βρε παιδιά με τον Πλανήτη. Ζόρι τρελό και με Μαρούσι. Μάγια καλέ τους κάνουν εκεί στο Morning Καφέ; Μέχρι και πλάνα από το αρχείο της έπαιξε από το πρώτο δοκιμαστικό που είχε κάνει η ίδια εκείνο τον καιρό. Guys στον Ant1; Τον βρήκαμε αυτόν που σας στοίχειωσε το πρωινό. Και δεν είναι η Πατέρα!

Contrast που σκοτώνει
Την ίδια ώρα που παίζονται αυτά, απέναντι στην «Κοινωνία Ώρα Mega» η Αλέκα Παπαρήγα ζωντανά να μιλά για Ιουλιανά, αντιμονοπωλιακά και αντιιμπεριαλιστικά. Στη πρεμιέρα τής Ελεονώρας; Φτου γκαντεμιά!

Όλοι οι καλοί χωράνε
Με ανθοδέσμες από Christoph Mainusch, Βασίλη Παπαδρόσο, Έρση Βότση αλλά και πολλές ευχές σε video από Βερύκιο, Σρόιτερ και άλλους πολλούς Alpha – star έκαναν open οι δύο new παρουσιαστές του «Πάνω στην Ώρα». Και του χρόνου!

Να χαλαρώσουμε
Πολύ στρες και άγχος όμως. Μαζί τους και εμείς. Μας το πέρασαν. Σι θρου κατάσταση. Τα first πλάνα τους ειδικά ήταν μες στο τρέμουλο. The truth is ότι η Έλενα είχε το περισσότερο. Η ζυγαριά τού panic έκλινε a little στη μεριά της…

Γερά με τσαμπουκά
Για να κάνετε understood, τα πρώτα λεπτά ούτε καν που μας κοίταγε. Τέτοια ντροπή. Βυθισμένη στη χαρτούρα. Αλλά και ο director δεν βοήθησε. Την ώρα που είχαν σύνδεση με Ιερά Οδό για τη μεγάλη φωτιά δείχνει το νόημα που της έκανε ο Σπάιρους να κόψει τον ρεπόρτερ και να μιλήσει αυτή…

Σκηνοθετικά φάουλ
Περιμένουμε, περιμένουμε, περιμένουμε… Τίποτα. Μέχρι που ο άνθρωπος στο επόμενο πλάνο το πήρε πάνω του και ανέλαβε το φινάλε. Άγρια η TV και της μπήκε το first γκολ. Καλό θα ήταν ο σκηνοθέτης τους να μην τους δείχνει σε τέτοιες σκηνές. Να προλαβαίνει το κακό… Έλα μαέστρο!

Αέρας στα πανιά του
Εξαιρετικό το σημερινό πλάνο τού Γιώργου Παπαδάκη. Μες στη σοβαροφάνεια παίρνει συνέντευξη στον Καρατζαφέρη και ο ανεμιστήρας μπροστά του φυσά και ανεμοδέρνει τα φύλλα τού newspaper. Τύφλα να έχει η Μέρλιν Μονρόε!

Ακούμε την κοινωνία
Καθείς με τις προεκλογικές του σκοτούρες. Πρώτη μούρη στην «Πρωινή Μελέτη» σήμερα η υποψήφια Εύα Καιλή να κάνει try να μας πείσει ότι δεν έχει love affair με τον Αλέξη Γεωργούλη. Κατευθείαν στο ψητό αυτή. Τον έχει πιάσει τον παλμό!

5 + 1…
Έλενα Ακρίτα συνέντευξη στην Αφροδίτη Γραμμέλη (Βήμα). Ωχ Παναγιά μου. Λίγο – λίγο μας τα δίνουν αυτοί και θα μας ξεκάνουν in the end. Πού είναι πια αυτή η πρεμιέρα βρε παιδιά; Χάιντε ντε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.