Πάνω στην ώρα… τα προβλήματα

Αυτό θα πρέπει να το πούμε. Τώρα που gathered ο τηλεοπτικός morning ανταγωνισμός έχουμε να say ότι το καλύτερο κλείσιμο πρωινής εκπομπής είναι by far στην Κοινωνία Ώρα Mega. Όταν. Ι repeat, όταν, βάζουν Ανέστη ανεκδοτολόγο και καπάκι μετά τους τίτλους, τρέιλερ με νέο επεισόδιο από Μυστικά της Εδέμ. Γκε γκε;

Μην το καταστρέφετε
Μην το κουράζουμε. Έχετε βρει δικό σας ένα πολύ τραβηχτικό 5λεπτο που παρόμοιο δεν έχει κανείς. Είναι your own. Νεανικότατο, χιουμοριστικό σουρεάλ, με ωραίο soundtrack για φινάλε και πλάνα αμέσως μετά από τη No1 τοπ σειρά. Use it!

Χρειάζονται αλλαγές
Λίγο το volume βρε Σπάιρους Λάπρου. Στην προσπάθεια του το presenter τού «Πάνω στην Ώρα» να βάλει τον τηλεθεατή στο τρέξιμο τής επικαιρότητας… τον χάνει. Too much ένταση. Πάρτο αλλιώς!

Μίλα στον τηλεθεατή
Όσο για Έλενα Παπαβασιλείου; Η περίοδος που διαγωνιζόσουν στο talent show έχει τελειώσει. Do not behave λες και θα περάσεις από την κριτική επιτροπή για να βαθμολογηθείς!

Breaking news: Υπάρχει κόσμος κι έξω από το γυαλί
Φανταστείτε το εξής σκηνικό. Έχουν τελειώσει όλα τα jobs από τον πλανήτη και το μόνο που μένει να κάνει κανείς είναι στη TV. Κάτι τέτοιο θα του έχει διαμηνυθεί τού Θανάση Πάτρα και έχει ξαμοληθεί σε μαγειρική εκπομπή. Άλλο λόγο να χτυπά με μίξερ τα αυγά και να χλιμιντρίζει με ηδονή δεν βρίσκω. Ψάχνω, αλλά πουθενά…

Υπερωρίες
Μη δείτε άνθρωπο να κάνει νούμερα. Θα τον ξεσκίσετε. Σε αγόρι – λάστιχο εξελίσσεται ο Αυτιάς. Αμέσως μετά τη δική του εκπομπή εμφανίζεται και στο νέο μαγκαζίνο «Εδώ και τώρα». Καλέ put him κι ένα ακουστικό. Δεν είναι ντροπή!

Υ.Γ. Το journalist έκανε appearance χθες και στη πρεμιέρα τού Δρυμούση. Και συνεχίζει… εκεί που οι άλλοι σταματούν. Duracell λέμε!

Μας έσκιαξες
«Ό,τι και να ψηφίσετε, μετά τις εκλογές πάλι ”Καλημέρα Ελλάδα” θα βλέπετε» λέει με σατανικό χαμόγελο ο Παπαδάκης στους τηλεθεατές. Δεν υπάρχει θέμα. Μας δουλεύουν κανονικά. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί…

Ψάχνουμε τον πάτο
«Οι νεκροί και οι τεμπέληδες δεν κάνουν λάθη» δηλώνει η Νατάσα Ράγιου σήμερα το πρωί για τον Καραμανλή. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο άφωνη μένω από τα προεκλογικά της επιχειρήματα. Μιλάμε για βάθος σκέψης πολιτικής. Απύθμενο…

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Τρικούβερτος τσακωμός today στα πλατό τής Ελεονώρας. «Πολιτισμένοι» αντίδικοι το εθνικό σύμβολο Πόπη Μαλλιωτάκη με sister τού δολοφονηθέντος Λαζαρίζη. Ε… Είπαμε. Πρεμιέρα χθες η εκπομπή. Τι είχατε κατά νου. Μόνο τις ανθοδέσμες;

Υ.Γ. Ακολουθεί αφιέρωση.

Είμαστε πολλοί
Μάρα Ζαχαρέα fan κι εσύ; «Βλέπω τα Μυστικά της Εδέμ» said η δημοσιογράφος χθες το noon στην εκπομπή τής Λαμπίρη. Εξαπλωνόμαστε ραγδαία. Global καταστάσεις μιλάμε!

Μιας και το έφερε η κουβέντα
By the way, εξαιρετικά ευγενικό εκ μέρους τής οικοδέσποινας τού Super star να έχει τη Μάρα Ζαχαρέα στο παράθυρο και να ξεκατινιάζεται, να γελά υστερικά και να χαχανίζει με το πάνελ της. Great hospitality βρε!

Λάθος επιλογές
Όλο και πιο πολύ καταλήγω. Νίκο Μουτσινά I guess δεν έπρεπε να φύγεις never από το ”Κους κους”. Έχεις ατάκα, έχεις αύρα τηλεοπτική, έχεις χιούμορ τρελό. Τι σου λείπει; Ένας μάνατζερ να σε φυλάει από τον παρορμητικό σου εαυτό!

Δεν κοπήκαμε
Ε, τώρα. Τι να πω. Ότι ξετρελάθηκα με αυτό που είδα; Να πηγαινοέρχεστε τρισευτυχισμένοι πάνω κάτω στο στούντιο, να υποδύεστε ρόλους happiness λες και παίζετε στο ”Μικρό σπίτι στο λιβάδι” και να είστε «μια ωραία ατμόσφαιρα». Παγώσαμε!

Cool guys (μέρος β’)
Πολύ πιο cool και ψύχραιμα δένει το ”Live” τού Φώτη και της Μαρίας. Αίσθηση μας είναι ότι το δίδυμο έχει βρει το concept που του κάνει fit περισσότερο από τη περσινή χρονιά. Result; Δεν ακούμε βαρύγδουπα, τυμπανοκρουσίες και σαματά. Χαλαρά…

Αφιερώνουμε
For you Ελεονώρα. Το κέρδισες με το σπαθί σου. Σου αφιερώνουμε τραγούδι από Suede κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό. Μην ακούσω παράπονο. Τίτλος «Trash» (=σκουπίδια) και τραγουδιστής ο Brett. Κόβουμε φλέβες λέμε! (Δυναμώνουμε, ε;)

(4 + 1…)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.