Δεν έσκισα χθες

Άλλο κουλό πάλι κι αυτό. Την ώρα που η κάμερα τής «Κοινωνίας ώρα Mega» δείχνει live εικόνα από τους απεγνωσμένους workers τής Αspis που έχουν κλείσει την Κηφισίας και διαμαρτύρονται, ο Δημήτρης Καμπουράκης βρίσκει την όρεξη να αστειευτεί. Έχεις ένα timing κι εσύ βρε παιδάκι μου… Εξαιρετικό!

Πες μας το αστείο
Και το λέμε γιατί το να κάνεις watch ανθρώπους που μέσα σε μια ώρα suddenly έμειναν without job έχει το σοκ του. Του πού πηγαίνουμε, πόσο hardcore καταστάσεις βιώνουμε και τι θα δούμε ακόμη. Καλοντυμένοι people έξω στη λεωφόρο να ξεσπούν σε διερχομένους περαστικούς… Και εσύ γελάς;

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα
Σε τηλεοπτικό έθιμο εξελίσσεται το visit τού Καρατζαφέρη στον Αυτιά μετά από βραδιά debate. Εκεί ήταν και το επόμενο morning τού αναμετρικού των Ευρωεκλογών εδώ και σήμερα. Then βέβαια ήταν λίγο πιο αεράτος. Today μαζεύτηκε ο αρχηγός…

Δεν τις κερδίσαμε τις εντυπώσεις
Για να σας δώσω να understood, τότε (επί European election δηλ.) έλεγε τις παρασκηνιακές ειδησούλες του με κέφι και χαριτωμενιά – remember για τα σημειωματάκια που έδινε στον Αλαβάνο να ξεσφιχτεί κτλ. Ε, σήμερα με το ζόρι τού έβγαιναν. Δεν είχε κάνει καλή appearance ο ίδιος μάλλον.That’s why. Ε; Βουλωμένο γράμμα διαβάζουμε!

Τζίφος
Είπε something δηλαδή για ένα τετ-α-τετ που είχε με τον Καραμανλή και τον συμβούλευσε κάτι μιας και το prime minister δεν έχει, λέει, τόση εμπειρία στην TV. Αλλά δεν αναφέρθηκε more βρε παιδί μου. Να δώσει λίγο «κλειδαρότρυπα» στον τηλεθεατή…

Ο… άγγελος του debate
Ε, μα δεν σας είπα εγώ. Και το debate… θέλει το outsider του. Τον τίτλο επάξια κέρδισε ο Χρυσόγελος (Χρυσάγγελο τον έλεγε today ο Αυτιάς!) των Οικολόγων Πράσινων. Χίλια κομμάτια έγινε το πρωί για την TV. Μέσα σε 10 minutes είχε εκτιναχτεί από την ”Πρώτη Γραμμή” στου Παπαδάκη την εκπομπή!

Μας δουλεύουν;
Καλά ντε τι έχουν πάθει εκεί στον Ant1 με τους νέους. Με το που θα δώσει (και) ο Παπαδάκης μικρόφωνο σε άτομο κάτω των 35 ετών πριν προλάβει αυτό να… φτερνιστεί, που λέει ο speech, θα του πει τι καλά που το κάνεις μας έχεις καταπλήξει!

Ηλίου ή μυωπίας;
It’s truth. Μιλά σήμερα με μια παρέα youth από Θεσσαλονίκη και χωρίς τα παιδιά να έχουν πει τίποτα το σημαντικό, το presenter βιαστικά τους λέει «Μας βάλατε τα γυαλιά»! Έλα Χριστέ και Παναγιά. Στον οφθαλμίατρο σου… το είπες;

Συγκλονιστήκαμε πάλι
Καλά το άλλο δεν το συζητώ. Σε όλους αυτοπροσκαλείται να πάει μαζί τους να πιει καφέ. Ε, μα τι γκελ έχει αυτό το human στους νέους βρε παιδάκι μου. Άφωνους μάς έχει αφήσει. Πάλι το mouth μας έμεινε ανοιχτό!

Τώρα που γυρνάει
Στο 10λεπτο break τού χθεσινού debate, ενώ τα άλλα channels έτρεχαν και δεν έφταναν να πουν τις υπόλοιπες ειδήσεις τού δελτίου, η Νετ έβαλε play όλο το πρόγραμμα τού σταθμού. Το τι τρέιλερ «Πρώτης γραμμής», Τσαπανίδου, ”Μένουμε Ελλάδα” και άλλων κρατικών είδαμε δεν λέγεται. Full γίναμε για 1 χρόνο. Και βάλε!

Στο τρέξιμο
Λάστιχος έγινε και ο Τσίμας το διήμερο τού αναμετρικού. Χθες debate, καπάκι στην εκπομπή τού Πρε, σήμερα νωρίς βγήκε τηλεφωνικά στο πρωινό και απόψε presenter πάλι στο πλατό. Και του χρόνου και του χρόνου!

Και στον Λιαρέλλη
Πάντως η κούραση δεν του φάνηκε. Ορεξάτος ήταν all the way και είπε και το παρασκηνιακό. Ποιο; Πριν κάνουν το begin ο Παπανδρέου τον ρώτησε γιατί αφήνει γένια και ο Καραμανλής something για τον Παναθηναϊκό. Λύσσα πια κι αυτό το prime minister με την ομάδα. Σε όλους τα ίδια κάνει talk!

Ώπα βρε κουβαρντά
Αφήστε και το άλλο. Είπε το journalist ότι ο Καραμανλής said to Τσίπρα: «Αλέξη να θυμηθείς μετά τις εκλογές να σου πάρω μια γραβάτα». Άστο βρε prime minister. Μετά το election εσένα… ποιος σε πιάνει!

Υ.Γ. Πάντως, λέει, ο Τσίπρας δεν απάντησε. Cool Alexis καλέ!

Ερωτεύτηκε δεν εξηγείται αλλιώς
Ο Οικονομέας καλέ δεν έχει σκαλέτα τής εκπομπής; Στην αρχή νόμιζε ότι σήμερα είχαν guest τον Τσίπρα, ενώ τον έχουν αύριο και μετά δεν ήξερε αν tomorrow θα εμφανιστεί στην εκπομπή ο Τσίμας. Μιλάμε για fully… αφηρημένος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.